HVAD SKAL LILLEBROR HEDDE?

DA INGEN VIDSTE, AT JEG VAR GRAVID

Jeg er nu halvvejs i min graviditet (20 uger henne), og jeg har selv vidst, jeg var gravid i 15 ud af de 20 uger. Men I har altså kun vidst det den sidste 1,5 måneds tid, hvorfor jeg nu har lavet en video, hvor jeg tager jer med helt fra start. Jeg begyndte at filme allerede dagen efter, jeg fandt ud af, at jeg var gravid, og så helt frem til uge 18. Jeg offentliggør samtidig også kønnet i videoen. Jeg håber, at I vil se med! Husk at følg min Youtube kanal også! Der kommer mange flere babyrelaterede videoer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKAL LILLEBROR HEDDE?