Hjem MODE PRISVENLIGE HÅRBÅND

PRISVENLIGE HÅRBÅND

af Frederikke Egel

Jeg har længe været lun på trenden med hårbånd/bøjler, og det er mit indtryk, at jeg ikke er alene om det. Jeg har dog ikke vidst, hvor jeg skulle lede, så i går spurgte jeg om hjælp på min Instagram @frederikkeegel, og I kom med en maaaasse gode hjemmesider og butikker, der forhandler fine hårbånd. Jeg har forsøgt at samle en oversigt med jeres tips, og så har jeg selv været på jagt efter de fineste og mest prisvenlige, jeg kunne finde. De koster fra 39kr og op efter, men det er ikke Gucci priser. 😉 Haha. Måske I også kunne trænge til nyt hårpynt?

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 20. HER

Jeg er selv blevet helt vild med denne perle hårbøjle fra Pieces, som ikke er med på collagen, da jeg først fandt den bagefter, og så er jeg helt vild med denne, denne, denne og denne. Hvis I ikke lige vil bestille dem hjem online, så har jeg samlet en oversigt over butikker, der også har fysiske hårbøjler, så I kan prøve dem, inden I køber. Hvis I kender til andre sider, så må I endelig sige til. Så propper jeg dem lige ind i listen. Jeg håber, det kan bruges :*

BUTIKKER OG BRANDS:

You may also like

1 kommentar

Satina Wandel 7. juni 2019 - 0:29

Etsy kunne også være et bud. Der er flere shops med håndlavede hårbånd 😀

https://nouw.com/satinawandel/

Svar

Skriv en kommentar