NAVN TIL LILLEBROR

SMART OG FANCY BLOGGER-TYPE VS PROLLET OG STEREOTYP MOR-TYPE

Min hverdag og mine arbejdsdage er sjældent ens. Nogle dage er to-do listen ikke så lang – andre dage er den uhyggelig lang. Nogle dage er jeg bare herhjemme og er mor-agtig og får styr på hjemmet, indkøbene, tøjvasken, oprydningen og alt det praktiske, og andre dage er jeg til fancy events med fancy mennesker, hvor jeg har gjort mit bedste for at se kanon godt ud og alligevel føler jeg mig yderst underdressed og uforstående overfor min invitation. Mit liv er præget af kontraster, og mine dage er ret forskellige, som I kan høre. Og jeg elsker det!

Men for at jeg kan holde styr på, hvad der skal gøres i løbet af en dag/ugen – uanset om jeg er ude eller hjemme – laver jeg enormt mange to-do lister, som kan give min hverdag lidt struktur. Mit største mål med de her to-do liste er at få streget så mange ting over som muligt. Og for at jeg kan snyde mig selv og min hjerne til at tro, at jeg har nået vildt mange ting og være vildt produktiv fra min sofa med min yndlingsserie kørende i baggrunden, propper jeg alt på listen og starter med at få de nemmeste ting overstået, så listen hurtigt bliver kortere og kortere, og jeg dermed får en mega win-følelse af at strege flere og flere punkter af på den. Galt eller genialt? Sidstnævnte, hvis jeg selv skal sige det. Min hjerne og tilfredshedsfølelse æder det i hvert fald råt. Og når jeg først føler mig motiveret og på toppen, så når jeg typisk også alt på listen. Wihu!

De dage hvor jeg er herhjemme i mit prollede joggingtøj med fedtet hår og frihed til selv at vælge, om jeg vil arbejde eller se serier, er typisk de dage, hvor jeg er mest produktiv med alt det bagvedliggende arbejde – det arbejde, I ikke rigtig ser, men som er det, der får hjulene til at køre rundt; f.eks. at besvare mails og kampagnehenvendelser, besvare beskeder på Instagram, forberede blogindlæg, skyde billeder til kampagner, sende videoer, billeder og blogindlæg til godkendelse, tjekke og sende statistikker på færdige kampagner, lave regnskab, lave research, sparre med andre bloggere, skrive idéer og tanker ned, opdatere døde links (udgåede produkter eller links der simpelthen bare ikke virker) i gamle indlæg osv. osv.

Når jeg til gengæld er smart og fancy og ude til møder, events, aftaler, hygge osv., så får jeg ofte produceret det indhold, som I ser med det samme; outfitbilleder, stories fra alle de fårking nice ting vi fancy bloggere laver, indhold til kampagner der skal udgives samme dag, selfies med make-up på osv.

Begge dage kan noget. I går var en af de mere fancy dage, mens i dag var en af de mere praktiske dage. Så her ser I to-do listerne på to så forskellige dage:

Min to-do liste i går, hvor jeg var ude og på farten stort set hele dagen, så sådan her ud:

 • Udgive IG post + stories på POTD (preggooftheday)
 • Besvare IG beskeder
 • Forberede kampagner til næste uge
 • Skyde dagens outfit
 • Cybex event 11-13
 • Devote Agency 13.30-14.30
 • BD workshop 15-17
 • Poste Cybex kampagne

Min to-do liste i dag, hvor jeg skal være hjemme hele dagen, ser sådan her ud:

 • Besvare Daniel Wellington mail
 • Bestille Gina Tricot
 • Sende stats på færdige kampagner
 • Indlæg til POTD
 • Indlæg om to-do lister til FE
 • Indlæg med boligbilleder til FE
 • Redigere YT video
 • Besvare IG beskeder
 • Færdiggøre kampagner til næste uge
 • Hente Cocopanda pakke
 • Kigge på tilbud fra bryllups lokation
 • Vaske tøj
 • Tømme tørrestativ
 • Ringe til læge
 • Bestille 3D scanning
 • Sortere i Elviras tøj
 • Sætte klapvogn til salg
 • Og NÅR JA, hente Elvira fra vuggestue, fordi hun er faldet og slået sine tænder inden luren :'(

Det sidste punkt overgik lige alt andet, og jeg måtte ‘tage fri’ kl. 11.30 og hente Elvira. Så det der med at få streget en masse fra to-do listen i dag? Det blev der ikke ret meget af. Jeg brugte Elviras lur på at ringe til tandlæge og forsikring, og så hyggede vi med bad på altanen, is og legeplads med moster resten af dagen. Heldigvis var humøret højt, og der var ikke sket noget med tænderne, men det var et lille chok og en meget kort arbejdsdag for mig. <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAVN TIL LILLEBROR