VORES WEEKEND I BILLEDER

FOR AT FÅ TANKERNE PÅ NOGET ANDET; H&M UDSALGSSHOPPING TIL ELVIRA

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Jeg havde i dag brug for at få tankerne på noget andet end dumme knuder og frygten for at skulle forlade mine børn (hvis I følger med på Instagram, ved I godt, hvad jeg snakker om), så jeg tog i Bilka for at handle ind, og så slog jeg et smut forbi H&M for at tjekke deres udsalg ud. Til Elvira, bevares.

Vi har nemlig fået besked på at tage noget mere sommervenligt tøj med til hende nede i vuggeren, og eftersom Elvira kun ejer 3 t-shirts og 3 kortærmede bodystockings, bliver det lidt svært, når vi også gerne vil bruge det til hende herhjemme. Haha. Så jeg måtte på jagt efter noget mere. Og det lykkedes! I dén grad! Jeg gik derfra med 24 stykker nyt tøj for sølle 820kr. Bum bum!

Jeg har lavet ovenstående collage med de ting, jeg har købt til Elvira, som jeg kunne finde online. Det er ikke alle tingene, der er på udsalg online, og nogle af tingene er endda også billigere online, end hvad jeg gav for dem i butikken. Jeg ringede til H&M for at høre, om de prismatchede med tøjet på hjemmesiden, men det gør de ikke, fordi det er to ‘forskellige lagere’ og derfor to ‘forskellige udsalg’, hvilket er helt fair. Men man er vel kregler og skal lige se, om man kan spare en 10’er hist og her. Det er jo det, en hotdog koster i bageren i Bilka. 😉

Udover de ting jeg fandt i butikken, så har jeg også fundet en masse andre fine ting fra udsalget online. Måske I også kan bruge noget af det til jeres egne unger? Jeg har i hvert fald lige klikket disse, disse og denne hjem til Elvira også. Det manglede hun nemlig 😉 Så nu er der vist styr på sommergarderoben.

I kan se hele udsalget for pige str. 68-104 her, drenge str. 68-104 her, pige str. 92-140 her, drenge str. 92-140 her og newborn str. 50-74 her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES WEEKEND I BILLEDER