Hjem PERSONLIGT BABYKØB TIL LILLEBROR

BABYKØB TIL LILLEBROR

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBE HER

Indeholder reklame

Da jeg var gravid med Elvira, lavede jeg helt spontant en video, hvor jeg viste vores nyeste køb til hende frem. Den video har nu knap 100.000 visninger, og der var kæmpe efterspørgsel på flere af den salgs videoer. Så jeg lavede det til en lille serie i min graviditet, der blev til 4 baby-videoer (1. her 2. her 3. her 4. her). Bemærk i øvrigt, hvordan jeg langsomt bliver tykkere og tykkere i ansigtet og mere og mere forpustet når jeg snakker i serien 😂 

Nu hvor jeg er gravid med lillebror, er der rigtig mange af jer, der efterspørger samme slags videoer, hvor jeg viser frem, hvad vi køber/får til ham. Jeg vil sige, at jeg er blevet meget klogere på, hvad der er nødvendigt, og hvad der ikke er nødvendigt, og så er vi jo også godt dækket ind med ting fra Elvira, som vi kan genbruge, hvorfor jeg nok ikke kommer til at vise lige så mange ting frem, som jeg gjorde til Elvira. Elvira var samtidig også det første barn i både min og Marks familie, så hun/vi blev i dén grad forkælet med ting fra familie – og venner. Nu har min søster fået en datter, Marks lillebror venter sig en datter, og vi venter os en søn, så der er efterhånden en del børn, der skal forkæles. Det er så fantastisk!

Meeeen når det så er sagt, så skal der selvfølgelig lidt nyt til. Dels fordi rigtig mange af Elviras ting er lyserøde, og selvom lillebror helt sikkert godt kan bære lyserødt langt hen ad vejen, så skal han også have noget drenget – eller i hvert fald mere neutralt – tøj. Og dernæst fordi vi har givet langt størstedelen af alt det vi havde til både min søster og Marks lillebror, der begge har/skal have piger.

Jeg har været på udsalgsrov, på jagt i genbrugen, på internettet og så har jeg været så heldig at få tilsendt nogle produkter af nogle af mine samarbejdspartnere. Alt det viser jeg frem i denne video. Jeg håber, I har lyst til at kigge med. I må også meget gerne dele videoen med en gravid eller nybagt mor, der evt. kunne bruge lidt inspiration til babykøb. 🙂

You may also like

Skriv en kommentar