Hjem PERSONLIGT LILLEBRORS NAVN

LILLEBRORS NAVN

af Frederikke Egel

UGE35+3

Selvom jeg saaaagtens kunne være fræk og trække den lidt tid endnu på vaske ægte blogger-clickbait-trækker-spændingen-manér, så er både Mark og jeg faktisk klar til at offentliggøre lillebrors navn. Wuuhuu! Med Elvira offentliggjorde vi først navnet et par uger efter hendes fødsel, men denne gang gør vi det lidt anderledes.

Lillebrors navn har nemlig ikke været en helt nem beslutning for os at træffe. Med Elvira vidste vi allerede flere år inden, at jeg blev gravid, at hun skulle hedde Elvira (læs hvorfor her), men sådan har det ikke helt været med lillebror. Der har nemlig været flere navne, som vi har været fuldstændig vilde med, og som vi har fundet charmerende, søde, perfekte og som et godt match på hver deres måde (de 5 navne vi overvejede kan I læse her). Vi har skiftevis hældt mere til det ene og så ugen efter til det andet, men nu har vi endelig lagt os fast på et navn. Vi har faktisk lagt os så fast, at vi har købt sutter med hans navn på (reklamelink). Hihi

Læs også: Vores datter skal hedde (læs indlægget fra dengang vi offentliggjorde Elviras navn)

Vores søn skal hedde Valdemar. ❤Elvira og Valdemar. Som Marks farmor og min oldefar. Gode, gamle familienavne. Som vi knuselsker. Jeg føler allerede, at han er en Valdemar, og det er totalt ambivalent, fordi vi jo slet ikke har mødt ham endnu. Og vi er da også bevidste omkring, at det af og til sker, at det navn man havde påtænkt under graviditeten slet ikke passer til det barn, der kommer ud ved fødslen, men så tager vi den derfra. Lige nu er han en Valdemar. Min lille elskede Valdemar.

Vi glæder os SÅ meget til at møde ham, men han må hjertens gerne vente lidt med at komme. Med Elvira gik jeg 10 dage over termin, og det har vi jo gode erfaringer med, så selvom det er hårdt for kroppen, og jeg er lidt træt af at være mere end 20kg tungere end normalt, vralte som en and, rulle ud af sengen, ikke kunne få tøj på osv., så ser jeg allerhelst, at han lige bliver derinde indtil terminsdagen.

Men nu kender I navnet. Jeg håber, I kan lide det. Men hvis I ikke kan, så er jeg faktisk også ret ligeglad, for det kan vi 😝

I kan finde sutterne med navne på her (reklamlink) og så kan I læse mine tidligere indlæg omkring drengenavne her og pigenavne her. Der er rigtig mange gode bud på skønne navne!

You may also like

4 kommentarer

E 10. september 2019 - 16:20

Fantastisk! Smukke navne OG kælenavne – Vira og Valde! Så nuttet.

Og TAK for at dele! Jeg er så træt af bloggere, der trækker den i en uendelighed, selvom det garanteret er et økonomisk smart træk haha… så tak for at være så cool med det!

Held og lykke med det hele <3

Svar
Cora 10. september 2019 - 16:32

Først og fremmest tillykke og sikke et dejligt navn!! Lige inden jeg swippede op tænkte jeg “årh det sikkert noget i retningen af Waldemar” og det vat det! Godt nok med v i stedet for w😋

Svar
Anne 10. september 2019 - 16:32

Jubii hvor er det fint og helt perfekt navn til lillebror – min klare favorit på jeres liste 👏👏
Det bliver så spændende hvornår han kommer 😘
Hilsen en drengemor x 3 (Christoffer, VALDEMAR og Frederik) 😉

Svar
Cecilie 10. september 2019 - 17:40

Mega smukt navn!❤️ Det var også det jeg gættede på i valgt!💗

Svar

Skriv en kommentar