Hjem PERSONLIGT BRYLLUPSPLANLÆGNING

BRYLLUPSPLANLÆGNING

af Frederikke Egel

Annonce

Sidste sommer gik Mark på knæ og spurgte mig, foran alle gæsterne til Elviras barnedåb, om jeg ville gifte mig med ham. Selvom jeg var dybt chokeret og overrasket over det lille stunt, han havde formået at planlægge og holde helt hemmeligt for mig, så tøvede jeg selvfølgelig ikke ét sekund med at sige ja og give mig til at tude, mens jeg fik ringen på og kastede mig i hans arme! Det var så stort, romantisk og unikt, og jeg elsker det øjeblik så højt! ❤️I kan se hele barnedåben og et lille klip af frieriet i denne video.

De efterfølgende måneder snakkede vi om, hvad vi begge drømte om til vores bryllup, men inden vi overhovedet kom rigtigt i gang med planlægningen, blev jeg gravid igen. Og så blev vi hurtigt enige om at udskyde brylluppet, indtil jeg var ovenpå efter fødslen, og baby var stor nok til at blive passet den pågældende dag, så vi begge kunne give os 100% hen til brylluppet og få så meget som muligt ud af dagen (Læs: så jeg kan drikke alkohol sådan rigtigt for første gang, siden jeg blev gravid med Elvira i marts ’17. Haha)

Læs også: Bryllup

Nu er vi kommet et skridt længere i planlægningen og har fået vinget to, faktisk tre, store poster af på to-do listen; nemlig dato og lokation! Og nu også bryllupsplanlæggere! Og det føles så sart! Dato og lokation dele vil jeg dog, som den irriterende blogger jeg nu engang er, holde for mig selv, men stort set alt andet har vi tænkt os at dele med jer og inddrage jer i sammen med vores to bryllupsplanlæggere Pernille og Anna – også kendt som Cerise-pigerne – der står bag By Cerise (@By_Cerise på Instagram).

Vi glæder os vildt meget til at komme i gang med planlægningen og til at se, hvordan det hele ender til den store dag næste år! Jeg har allerede 1000 idéer, planer, forslag og tanker omkring, hvordan jeg gerne vil have det, og det har jeg forsøgt at forklare og vise Cerise-pigerne, der nu er gået i gang med at lave et kreativt oplæg omkring, hvordan det hele kan/skal eksekveres, og hvilke leverandører vi evt. skal bruge. Lige nu er vi på bar bund med alt, så hvis I har idéer, tip, råd, forslag, inspiration, jeres egen historie eller andet, så læs lige med herunder og så del dem endelig gerne med os, hvis I tænker, det kunne være noget for os. Alt tages imod med kyshånd og kan bruges!

Kilde: Pinterest

Dato, lokation og stil

Dato: Da Valdemar melder sin ankomst her i september/oktober måned, har vi besluttet, at vi holder et smukt efterårsbryllup i efteråret 2020. Til den tid vil Valdemar være 1 år gammel, så vi vil have det okay med, at han skal passes, og jeg skal springe amningen over i et døgns tid, så jeg kan få lov til at drikke og feste til brylluppet. Det føles om det helt rigtige for os, og vi glæder os til at holde øje med bladene på træerne de næste par uger, så vi har en idé om, hvordan det hele muligvis ser ud til vores bryllup. Brune/gule nuancer, natur, nordiske vibes, friskhed. Mmh.

Lokation: Tilbage i april måned udgav jeg dette indlæg, hvor jeg snakker om to lokationer, hvor vi egentlig var ret sikre på, at det skulle være det ene af de to. Efter vi var ude og besøge dem, har vi dog udelukket begge steder af forskellige årsager (det ene sted havde ikke vores dato ledig, og det havde ikke helt den placering, vi drømmer om, og ved det andet sted havde Mark ikke 100% mavefornemmelsen, hvorfor det så selvfølgelig ikke skulle være dér). Efterfølgende har vi besøgt to andre steder, og det ene var bare det helt rigtige for os, så det er nu booket og bestilt. Og det føles så godt og rigtigt! Det er dog, som sagt, kun lokalet med tilhørende service, så alt andet skal planlægges og medbringes udefra. Godt jeg har Cerise-pigerne til at hjælpe mig med at holde styr på dét!

Stil: Vi er begge to ret enige om, hvordan vi gerne vil have stilen skal være til vores bryllup. Det skal være nordisk, råt, rustikt og simpelt. Noget ala det på collagen. Med en masse lys, lyskæder, hygge, efterårsfarver, grene, blade og natur. Det må ikke være alt for pænt, perfekt og klassisk – det skal have lidt kant.

Som I kan høre, så har vi en ret klar idé om, hvad vi (jeg) gerne vil have, så nu er det bare med at arbejde målrettet hen imod det. Jeg ændrer formentlig holdning og får nye idéer 100 gange undervejs, men det er nok en del af processen. Jeg glæder mig vildt meget til at komme rigtigt i gang, og jeg glæder mig til at se, hvad vi og Cerise-pigerne kan finde ud af sammen. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og jeg håber, at I har lyst til at følge med!

You may also like

Skriv en kommentar