Hjem SAMARBEJDER BRYSTER, BRYN OG PÆNT HÅR | LYSERØD WEEKEND HOS COCOPANDA

BRYSTER, BRYN OG PÆNT HÅR | LYSERØD WEEKEND HOS COCOPANDA

af Frederikke Egel

FØR/EFTER 10 MIN HÅRSTYLING MED DENNE VARMEBØRSTE FRA OBH NORDICA

Annonce for Cocopanda

BRUG KODEN ‘10FREDER’ OG SPAR 10% RABAT PÅ ALT (INKL. UDSALGSVARER OG ALLE TILBUD/RABATTER I DENNE WEEKEND) ELLER BRUG KODEN ‘FRIFRED‘ OG FÅ FRI FRAGT HOS COCOPANDA!!
(Der kan kun bruges én kode pr. kunde/ordre én gang. Cocopanda donerer 10kr pr kunde der køber noget i weekenden)

Læs mine tidligere indlæg for Cocopanda her, her og her.

Hvis I følger med på min Instagram, så har I måske bemærket, at jeg er begyndt at style mit hår lidt mere, end hvad jeg ellers plejer (se her, her, her og her). Det til trods for, at jeg er højgravid og virkelig ikke orker at gøre ret meget ud af mig selv. Haha. Men jeg har fundet et nyt krøllejern (eller en varmebørste, som det vist hedder), der giver mit tynde og helt flade hår det vildeste løft og boost på under 10 minutter! I kan se på billederne ovenover, hvor stor en forskel der er, og der har jeg seriøst kun brugt børsten i mine spidser og mit pandehår (der er et highlight på min Instagram, der hedder ‘hår’, hvor I kan se, hvordan jeg gør). Gør det ikke en kæmpe forskel?! Børsten er fra OBH Nordica og kan findes hos Cocopanda lige her. Min er i størrelsen 38mm, men den findes også i 30mm og 45mm, hvis man vil have større eller mindre bølger. Derudover …

DISSE PRODUKTER BRUGER JEG TIL AT HJEMMEFARVE MINE BRYN (farven udenom brynene forsvinder i løbet af et par timer, men et tip er at smøre vaseline rundt om brynene for at undgå, at farven sætter sig på huden. Det har jeg dog ikke gjort her, fordi jeg først fik tippet efter. Haha): 1. HER 2. HER 3. HER 4. BØRSTE HER

… så er det også heftigt efterspurgt, hvilke produkter jeg bruger til at hjemmefarve min bryn med, så det har jeg også lavet en highlight omkring på min Insta. Alle produkterne er også købt hos Cocopanda, så for god ordens skyld får I også lige produkterne og en lille step-by-step guide herover. Det er super nemt og tager ingen tid, men det gør til gengæld en kæmpe forskel, at man lige har lidt farve i brynene, når man står op om morgenen, så man ikke helt ligner et spøgelse. 😉

Og nu til den bedste nyhed, hvis nu I skulle til at købe nogle af de anbefalede produkter ovenfor: i denne weekend afholdes der Lyserød Lørdag i anledning af den årlige Støt Brysterne kampagne. I den forbindelse har Cocopanda valgt at bakke op om indsamlingen og kører derfor Lyserød Weekend; det vil sige, at udover at der fredag, lørdag og søndag er vilde og unikke rabatter og tilbud, der kun gælder denne weekend, så donerer Cocopanda tilmed 10kr for hver eneste kunde, der køber noget i denne weekend, til Støt Brysterne!

Og ikke nok med dét så har jeg også et par rabatkoder, der giver ekstra rabat ved at shoppe denne weekend. Fordi udover de tilbud som Cocopanda kører i anledning af Lyserød Weekend (se nedenfor), så giver min kode ’10FREDER’ yderligere 10% rabat på jeres køb – det gælder også de nedsatte varer! Derudover har jeg også en kode der hedder ‘FRIFRED‘, der giver fri fragt, men man kan kun benytte én af koderne pr. ordre, så tjek lige hvad der giver bedst mening for dit køb!

Herunder kan I se, hvilke tilbud der gælder i dag – der er bl.a. 25% rabat på hudpleje her, Youngblood og Bare minerals her samt Clean her.

FREDAG (TILBUDDENE GÆLDER KUN FREDAG)

LØRDAG (TILBUDDENE GÆLDER KUN I DAG LØRDAG): 

SØNDAG (TILBUDDENE GÆLDER KUN I DAG SØNDAG): Pssst: Husk at for hver kunde, der køber noget mellem fredag og søndag, donerer Cocopanda 10kr til brystkræftsagen! Og husk at brug en af mine koder for at få ekstra rabat eller fri fragt oveni!

  • Spar minimum 25% rabat på hårpleje HER
  • Spar 25% rabat på GHD Pink Kollektion HER
  • Spar minimum 25% rabat Jane Iredale HER
  • Spar minimum 25% rabat Dermalociga HER

Udover de tilbud, så har Cocopanda også en “GRATIS” tilbudsløsning, hvor man kan få et gratis produkt med oveni købet. Det kan I tjekke ud HER.

Jeg håber, at I får glæde af rabatterne denne weekend, og at I samtidig selv støtter op om Støt Brysterne kampagnen. Det er en vigtig sag. Hver dag er der nemlig kvinder, der får konstateret brystkræft. Det er så forfærdeligt.

Jeg synes, det er super fedt, sympatisk og smart af Cocopanda at lave denne Lyserøde Weekend, fordi det er win/win for alle, og jeg kan allerede nu afsløre for jer, at der kommer nogle virkelig gode tilbud hele weekenden! Så hvis I alligevel står og mangler lidt beautyprodukter og samtidig vil både spare lidt penge og støtte en god sag, så er det med at slå til i denne weekend. Jeg håber, I kan finde noget og bruge mine rabatkoder! Besøg Cocopanda og se mine produkter HER.

You may also like

Skriv en kommentar