Hjem PERSONLIGT JEG HÅBER SÅDAN, AT DET LYKKES! KNÆK OG VIND!

JEG HÅBER SÅDAN, AT DET LYKKES! KNÆK OG VIND!

af Frederikke Egel


Indlægget indeholder reklame, da min samarbejdspartner Sanex og jeg er gået sammen om at lave denne indsamling – vi vil, sammen med jer, gøre en lille ekstra indsats for at komme et skridt tættere på at knække cancer! Hver en krone fra indsamlingen går 
UBESKÅRET til Knæk Cancer indsamlingen på lørdag! Se indsamlingen HER.

SMS KB sanex til 1277 og støt med 100kr
(og deltag samtidig i konkurrencerne om 5 lækre præmier – læs mere i indlægget)

Alt, alt, alt for mange rammes af kræft. Hver dag. Året rundt. Enten rammes man som patient, eller så rammes man som pårørende. Og uanset hvad, så er det en forfærdeligt ødelæggende sygdom – både før, under og efter forløbet. Sygdommen sætter sine spor, og alle går med en lille frygt for at få den. Fordi den findes i så mange former. Og fordi den er så ubarmhjertig.

Vi har selv lige haft sygdommen alt, alt for tæt på vores lille familie. :'( En uhyggelig og følelsesladet periode, der heldigvis endte med det bedste tænkelige udfald. Det skal jeg nok dele mere om snart. Min motivation for at gøre en ekstra indsats til indsamlingen er derfor, om muligt, endnu større nu. Den sygdom skal stoppes!

… Det ved vi allesammen desværre bare godt er en svær kamp. Men vi er på rette vej. Og hver dag der forskes sker der i nye udviklinger og nye muligheder. Og det er takket være jer. Os. Mig. Dig. Dig, der bidrager til Knæk Cancer, Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne og de mange andre indsatster i kampen mod at knække cancer. Dig, der gør en ekstra indsats. Og det skal vi blive ved med!

Derfor vil jeg igen i år bruge mit lille talerør til at lave en lille indsamling, og jeg håber (virkelig!!), at I vil støtte op om den og hjælpe mig! Jeg har, sammen med Sanex, sat mig målet om at indsamle 10.000kr, som vi alle kan indsende til Knæk Cancer ved den store indsamling på lørdag. Alle pengene går til Knæk Cancer på lørdag! Se indsamlingen HER.

Den primære årsag til, at du skal bidrage …

… til lige netop vores indsamling er selvfølgelig hovedformålet med det hele; at få indsamlet så mange penge som overhovedet muligt! Men hvis man allerede har bidraget et andet sted, eller mangler incitament for at skulle støtte lige netop vores indsamling, så har Sanex været så cool at sørge for 5 super nice præmier i håbet om, at lidt flere vil bidrage og være med i kampen.

Præmierne er:

1. Præmien: gavekort på 1500kr til Comwell + et års forbrug af Sanex Zero %

2. Præmien: sportstaske med Polar M430 pulsur, Craft sweatshirt, Fusion t-shirt + et halvt års forbrug Zero % produkter

3.-5. Præmien: et halvt års forbrug af Sanex Zero % produkter
Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencerne om en af følgende præmier er bare at støtte vores indsamling med et valgfrit beløb. Om I støtter med 50kr eller 500kr er op til jer – I er med i konkurrencen på lige fod med alle andre.
Når I har bidraget, skal I blot smide en kommentar på dette billede på min Instagram, så vi har alle deltagere/bidragsydere samlet og kan trække en vinder derfra (sms donationer er nemlig anonyme, så hvis vi skal kunne se alle deltagere, skal man lige huske at kommentere).
Jeg håber rigtig meget, at I vil hjælpe Sanex og jeg med at få indsamlet de 10.000kr. Sidste år fik vi indsamlet 5700kr på blot 3 dage. Nu har vi altså en lille uge! KOM SÅ!!! Støt her.

You may also like

Skriv en kommentar