Hjem PERSONLIGT ELVIRAS 2 ÅRS FØDSELSDAG OG NYTÅRSAFTEN

ELVIRAS 2 ÅRS FØDSELSDAG OG NYTÅRSAFTEN

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

Se videoen fra Elviras 1 års fødselsdag her.

For 2 år siden, nytårsnat kl. 03:38, fødte jeg Elvira. Fra dén dag ændrede vores nytårsaftener sig for altid, og dagen har nu en endnu større betydning for os end før.

Vi har de sidste to år holdt fødselsdag for Elvira med venner og familie (intet mindre end 40 mennesker) om formiddagen, og så er nogle af gæsterne blevet for at fejre nytårsaften senere. Det har fungeret super godt, omend dagen lige er steget et niveau i stressgraderne, når der nu også skal forberedes en hel masse til om formiddagen. Den dag er i sig selv travl og stressende nok. Haha. Men selvfølgelig skal Elvira mærke, at det er hendes dag, og at folk er der for hendes skyld, hvorfor dagen er delt op i to; fødselsdag om for-/eftermiddagen og nytår om aftenen.

Indtil videre har det kunne lade sig gøre og stort set alle venner og familier har kunne kommet begge gange, så vi håber, at det kan blive en tradition.

Jeg filmede igen i år lidt fra dagen, hvor Elvira blev forkælet og hygget om i timevis, og så stod den ellers på voksenhygge (med babyalarmer lige ved hånden) sammen med min storesøster Cecilie, min svoger Mikael, min niece Merle, Marks søster Danielle og Marks kammerat Nicklas resten af aftenen. Det var en super dejlig dag! Vilde gaver til Elvira og vildt fyrværkeri til os. Hihi

You may also like

2 kommentarer

Katrine 6. januar 2020 - 23:22

Wauw bare wauw – misundelse er en grim ting, men den er der – intet mindre end et fantastisk indlæg <3

Svar
Signe 7. januar 2020 - 18:28

stort tillykke med din søde datter ❤️ hvad hedder jeres flotte vinglas, og hvor er de fra? 😻

Svar

Skriv en kommentar