Hjem BOLIG SE VORES (NÆSTEN FÆRDIGE) STUE OG NYE LAMPE

SE VORES (NÆSTEN FÆRDIGE) STUE OG NYE LAMPE

af Frederikke Egel

Reklame for Lampemesteren* – indeholder reklamelinks*

Koden ‘frederikkeegel15‘ giver 15% rabat på ALLE lamper hos Lampemesteren*
Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og Phillips Hue

Nu har vi snart boet her i lejligheden i et år. Til marts er det præcis ét år siden, at vi overtog vores nye hjem og flyttede et par rækker længere ned ad dén vej, vi i forvejen boede på. Og det har vi ikke fortrudt. Her er så dejligt. Det var en dejlig nem flytning, der – med hjælp fra en flok venner – kun tog et par timer. Og så afsluttede vi dagen på klassisk flyttemanér med pizzaer og sodavand til alle mand. Det var super hyggeligt! Jeg har gravid på det tidspunkt, men det vidste de andre ikke endnu, for vi havde først selv lige fundet ud af det, så jeg delte flittigt ud af de tunge opgaver, mens jeg selv gik frem og tilbage med nogle lidt lettere ting 😉

Men det var nu heller ikke fordi, vi havde sådan vildt mange ting tilbage at flytte. Vi havde solgt ud af ret mange møbler, såsom sofa, sofabord, hylder, garderobeskab, havemøbler, gæsteseng, kommode, stole osv., inden vi flyttede. Vi gik nemlig fra 80 kvm til 122 kvm, og det kræver unægtelige nogle flere (og større) møbler. What a shame 😉 Vores nuværende stue er ca. 3 gange så stor som den gamle, og vi har fået 3 værelser i stedet for 2 samt et større areal ved køkken/alrummet, så det har taget lidt tid at komme sådan rigtig på plads, synes jeg. Det eneste vi tog med fra den gamle lejlighed af ‘større’ møbler var også bare vores seng, tv, gyngestol, gulvtæpper, kommode og vores lamper.

Vi har siden fået købt nye møbler, så nu er vi mere eller mindre helt på plads. Det sidste vi egentlig har manglet at få helt styr på er lamper. Klassisk, right? Lamper og billeder er altid noget af det sidste, man får på plads, synes jeg. Det er som om, at man er nødt til at have styr på hjemmets andre møbler og generelle indretning, før man kan vælge de rette lamper. Er det ikke rigtigt? Haha

Nå, men lamperne er vi faktisk også ved at være på plads med nu. Vi gav os selv PH lamperne* (dem over spisebordet i køkkenet og stuen) i indflyttergave, og nu har vi lige fået vores seneste lampebestilling hjem fra Lampemesteren*; en smuk, charmerende LE KLINT gulvlampe*, der giver det lækreste lys i vores stue. Noget vi har savnet rigtig meget! Især her i de mørke måneder. De to lamper vi havde stående i stuen i vores gamle lejlighed (og som vi også har haft stående her i den nye indtil nu) er begge sorte og ‘lukkede’ i toppen, således at de kun giver lys forneden. Den ene er bl.a. denne fra House Doctor*. En super pæn og stilren lampe, men ikke en lampe der kaster så meget lys rundt i hjemmet. Den lyser mere intens nedad (se det sidste billede her i indlægget). Det fungerede rigtig godt i den gamle lejlighed, fordi stuen var mindre og meget lys, og fordi vi samtidig fik rigtig meget lys fra spisebordslampen, men her i den nye lejlighed gav den og vores anden lampe (som jeg ikke lige husker mærket på) simpelthen ikke nok lys. Så vi har længe pønset på, hvilke lamper der kunne erstatte de to og skabe det lys, vi har savnet.

Både Mark og jeg havde egentlig forelsket os i PH gulvlampen*, som også kunne matche de to andre PH lamper*, men da Lampemesteren foreslog os LE KLINT lampen var vi begge enige; det skulle være den! Den havde den helt rigtige charme og gav det helt rigtige lys til den stemning, vi ønsker i vores stue. Og vi er mega glade for den allerede! Så glade at vi faktisk overvejer at købe LE KLINTs væglampe* til at hænge over i hjørnet over sofaen, så vi en gang for alle kan få skiftet vores gamle lamper ud med nogen, der giver et bedre lys – og så matcher den jo også gulvlampen. Kunne det ikke være ret fint? De er lidt pebrede, men vi overvejer det. Især nu hvor vi kan spare de 15% med min kode (frederikkeegel15) hos Lampemesteren*.

Jeg synes selv, at det er blevet mega godt herhjemme, og at der er kommet et godt mix af gamle klassikere og mere moderne møbler. Og så er der stadig plads til børnene. Så selvom vi selvfølgelig passer på vores ting, så skal der også kunne leges med lego, balancebane, trampolin, dyner osv. lidt midt i det hele. Det er bl.a. også en af grundene til, at vi har en blød puf som sofabord lige nu. Den er svær at komme slemt til skade på, når Elvira leger vildbasse i sofaen, og Valdemar begynder at gå og stå. 😉

Hvis I selv er på udkig efter lamper, kan jeg varmt anbefale at tage et kig på Lampemesterens* hjemmeside eller besøge deres butik i Carlsberg Byen. Jeg var til åbningen af butikken, så jeg kan skrive under på, at den er et besøg værd – ikke mindst så bare for at kigge på alle de smukke lamper!

PS: der medfølger en gratis pære ved alle ordre hos Lampemesteren, der er hurtig levering og fri fragt på ordre over 499,-.

PPS: I kan tilmelde jer kundeklubben og få 12% i velkomstrabat, deltage i konkurrence, læse om gode råd og få gode tilbud.

PPPS: min rabatkode (frederikkeegel15) gælder både online og i butikken og giver 15% på alle lamper (pånær nedsatte).

Produkter:

Gulvlampe i stuen: LE KLINT* + House Doctor*

Spisebordslampe: PH*

Bordlampe: &tradition Flowerpot*

Sofa, gulvtæppe, puder og spisebord: Sofacompany

Puf, sofabord og bakke: Trimm Copenhagen

Vitrineskabe: Nordal

Gyngestol: Eames

Plakater: Desenio + The Birth Poster

Vaser: Bahne (sofabord) + Jotex (vitrineskab) + Kähler (spisebord)

You may also like

2 kommentarer

Louise 7. januar 2020 - 18:30

Hvor er jeres store krukke fra, som i har den store plante i ?

Svar
Frederikke Egel 7. januar 2020 - 20:45

Den er fra Jysk 🙂

Svar

Skriv en kommentar