Hjem PERSONLIGT ET PAR GENGANGERE, ET PAR TESTERE OG EN RABATKODE

ET PAR GENGANGERE, ET PAR TESTERE OG EN RABATKODE

af Frederikke Egel

Reklame for Apopro

Koden ‘Frederikkeegel10‘ giver 10% rabat på alt hos Apopro– koden gælder også i forvejen nedsatte varer! Den gælder dog ikke receptpligtig- og håndkøbsmedicin eller modermælkserstatning, men alt andet! Shop lige her.

Jeg har før omtalt Apopro her på bloggen, fordi vi ofte handler hos dem – både når de har gode tilbud, eller hvis vi står og hastemangler noget. Det hele kan nemlig gøres fra sofaen (halleluja ;)), de har altid skarpe priser, og de leverer fra dag til dag, hvis man bestiller inden kl. 12.30 (hvis man bestiller med express, leverer de samme aften!). Og når ja, de leverer hjem til døren, fik jeg nævnt det? Det er ret rart, hvis man ikke lige kan overskue at få pakket ungerne sammen for at komme på apoteket, eller hvis man ligger syg derhjemme. De leverer tilmed medicin, smertestillende og andet på recept, og så har de upåklagelig service og chatmuligheder, hvis man har brug for rådgivning omkring sin medicin, bivirkninger, andre køb eller ens ordre generelt.

Jeg har netop modtaget min seneste ordre med nogle af de typiske ting, vi køber derfra. De fleste af tingene er sat ned lige nu, og med koden ‘Frederikkeegel10‘, får I yderligere 10% rabat på hele jeres ordre. Dog ikke på håndkøbs- og receptpligtig medicin eller modermælkserstning.

Udover at være et klassisk apotek (bare online), hvor man nemt kan få fat i alt fra sin medicin, smertestillende og næsedråber til lusekure, graviditetstests (så slipper man også for, at nogen ser, at man køber sådan én ;)) og kosttilskud, så kan man også finde en masse hudplejeprodukter til hele familien. Jeg har det sidste års tid brugt MDerma til både ansigt og krop, og mine to ansigtscremer (og de fleste andre produkter) Face11 og Face21 er lige nu sat ned og bliver endnu billigere med min kode oveni. Jeg har tidligere skrevet om cremerne her, hvis I vil læse lidt mere om dem. De er gode! Jeg er rigtig glad for de cremer, så selvom jeg har lidt over halvdelen tilbage i begge mine, så klikkede jeg lige et ekstra sæt hjem, når de nu var så billige.

Cremerne er udviklet til os med ‘problemhud’, hvadenten det er store eller små problemer. Jeg selv lider ‘kun’ af sensitiv hud på kinderne, så cremerne gør underværker for min hud i hårde perioder, da de hverken indeholder parfume eller farvestoffer. De er allergigodkendte i Danmark, Sverige og Norge og mærket med certifikatet Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified. Nogle virkelig flotte og anerkendte certifikater.

Men udover MDermas produkter, så har jeg hørt rigtig godt om ECooking. Jeg er ikke klar til at skifte mine ansigtscremer ud og teste en ny serie endnu, men jeg bestilte en rensemælk og en læbebalm derfra, og de har virkelig overrasket positivt. Både balmen og rensemælken er også sat ned lige nu. Det samme gælder nogle af de andre ting, som mange af jer plejer at elske, når jeg deler med jer såsom Lactocares og Dualocs d-dråber, Olivys creme, Inotyol til røde numser, Kids Zoo vitaminpiller, Apotekets næsedråber og mange andre produkter. Og min rabatkode gælder også på alle disse ting.

Og apropos vitaminpiller, så vil jeg bare lige give et skud ud til Kids Zoo vingummier, hvis I gerne vil have lidt vitaminer i jeres unger. Elvira er helt vilde med dem og glæder sig til sine daglige ‘vingummier’. På æskerne står der, hvor mange stk., de må få af hver. Elvira er 2 år gammel og spiser 2 stk. af disse, 1 stk. af disse og 1 stk. af disse. Altså ikke på samme tid, men skiftevis når den ene æske er tom. De glider nemt ned og fungerer som en lille lækkeri samtidig med, at hun får sine vitaminer. Hvis jeres børn er under 1 år, skal I lige konsultere med jeres læge, om jeres børn på få dem.

Brug koden ‘frederikkeegel10’ her. Jeg håber, I kan få fyldt op på puslebordet og i medicinskabet og få glæde af min rabatkode!

You may also like

Skriv en kommentar