POPULÆRE INDLÆG
SENESTE INDLÆG

Godmorgen venner. Man skulle måske tro, at jeg var færdig med at rejse for denne uge, men det er altså ikke tilfældet. Jeg sidder nemlig i skrivende stund i toget på vej til Flensborg med Kat , Mie og Danica . Her skal vi tilbringe weekenden på Hot…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

INDEHOLDER REKLAMELINKS PRADA SOLBRILLER ( her ) | ZALANDO ØRERINGE ( her ) I et forsøg på at se bare lidt sommer-agtig ud har jeg lagt en varm redigering indover ovenstående billeder, som er taget for præcis 10 minutter siden, mens det stod ned i …

Likes

Comments

SPONSORERET INDLÆG - INDEHOLDER REKLAMELINKS NELLY BLUSE ( hvid / sort ) | NELLY NEDERDEL ( her ) | NELLY SKO ( her ) | GUCCI TASKE Jeg er stadig høj på den ultimative skønne respons, vi fik på offentliggørelsen af vores store nyhed forleden . Det …

Likes

Comments

22. april 06.38: den morgen vi fandt ud af, at jeg er gravid <3 Ejj, hvor har jeg glædet mig til at udgive det her indlæg! Den her nyhed har været lææænge undervejs (synes jeg i hvert fald. Haha) og hold op hvor har jeg glædet mig til endelig at ku…

Likes

Comments

INDEHOLDER REKLAMELINKS 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER Det er ikke nogen hemmelighed her på bloggen, at jeg er glad for at spare penge, der hvor jeg kan, og derfor benævner jeg også udsalg, gode tilbud (såsom min nye cykel ) og rabatkode…

Likes

Comments

@frederikkeegel