POPULÆRE INDLÆG
SENESTE INDLÆG

SPONSORERET INDLÆG - INDEHOLDER REKLAMELINKS NIKE AIR MAX 95 ( her ) Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at jeg er glad for at hoppe i et par sneakers i ny og nær - især hvis jeg trænger til at have et lidt sporty outfit på, så er det altså godt, …

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

På søndag d. 20. august har jeg endnu engang stand på mit favoritloppemarked Tradono. Fra kl. 11-17 står jeg på Israels Plads og sælger ud af hele min garderobe sammen med en masse andre skønne piger og min storesøster. I takt med at mine mave voks…

Likes

Comments

VORES GAMLE STUE VS VORES NYE: IKEA SÖDERHAMN SOFA I MØRKEGRÅ | HOUSE DOCTOR LAMPE via BEKKO | IKEA ROSKILDE TÆPPE Wupti, og så gik det stærkt! På under 3 uger efter oprettelse af salgsannoncerne lykkedes det os at sælge både vores 2 x to-personers…

Likes

Comments

SPONSORERET INDLÆG - INDEHOLDER REKLAMELINKS 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER ... og så endte jeg med at købe alle 6 ting. Doh! Men hold nu op nogle fine ting jeg venter med posten, og jeg synes altså, at det er ok, at jeg shopper, når jeg…

Likes

Comments

INDEHOLDER REKLAMELINKS NELLY KJOLE ( her ) I PRADA SOLBRILLER ( her ) | PROENZA SCHOULER TASKE (jeg sælger min. Skriv for mere info) I frygt for at der går for meget babysnak i den her på bloggen, selvom jeg kunne skrive indlæg efter indlæg om det…

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER Er jeg den eneste, der godt kunne bruge et par sæsoner mere af SKAM? Jeg tror, at jeg til efteråret, når jeg er højgravid, tyk og doven, vil gense vores norske venner og deres eventyr i…

Likes

Comments

@frederikkeegel