POPULÆRE INDLÆG
SENESTE INDLÆG

SPONSORERET INDLÆG - INDEHOLDER REKLAMELINKS NELLY SKO ( her ) | NELLY BLAZER ( her ) | NELLY BUKSER ( her ) NELLY SWEATSHIRT ( her ) | NELLY SANDAL ( her ) NELLY BLUSE ( her ) | NELLY KJOLE ( her ) Fra i dag d. 28. til og med d. 2. maj kan I spare…

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Som I måske husker, så var min familie og jeg I Nice tilbage i februar måned. Det var vores allesammens første gang i Nice, men bestemt ikke den sidste, for det var sådan en god tur og Nice er en super hyggelig og charmerende by med gode shoppemuli…

Likes

Comments

INDEHOLDER REKLAMELINKS NELLY SKO ( her ) | NELLY BLAZER ( her ) | NELLY BUKSER ( her ) Godmorgen fra sygesengen. Igen. Jeg er endnu ikke kommet mig helt over min sygdom i påsken, så jeg har stadig snot i hele hovedet, en øm brystkasse og en konsta…

Likes

Comments

MBYM BLOMSTEKIMONO OG BUKSER ( her ) Jeg kan ikke huske, hvornår Mark og jeg sidst har haft en kæresteaften, hvor vi tager på date og i biffen og bare nyder hinandens selskab. Men det skal vi i aften, og jeg glæder mig helt vildt! Vi starter vores …

Likes

Comments

@frederikkeegel