Hjem BLOGGING & KARRIERE DERFOR STARTER JEG EN BLOG

DERFOR STARTER JEG EN BLOG

af Frederikke Egel
Så er den her. Min blog. Den helt essentielle grund til, at denne blog er blevet oprettet er, at jeg rejser til Australien/New Zealand til november med en veninde i 3 måneder. Jeg vil derfor anvende bloggen til at opdatere familien, venner og andre nysgerrige sjæle om mit eventyr.
Jeg er en 19-årig livsglad pige, der netop har afsluttet gymnasiet. Min tid går nu med at arbejde og tjene penge, OG selvfølgelig at se min kæreste, familie og veninder! Jeg er en pige med gang i, som af og til godt kan være lidt tosset. Jeg er meget imødekommende og let at have med at gøre, men jeg kan også være lidt stædig (har jeg hørt). Haha. Jeg håber, at I vil blive hængende og følge med i, hvad der skal ske i mit liv i fremtiden – der er helt sikkert en masse spændende at byde på, da jeg er en meget eventyrlysten og nysgerrig pige. 🙂

Imødekommende og lidt utilpassede hilsner
Frede

You may also like

1 kommentar

rayban ????? 30. november -0001 - 0:00

Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely
enjoying your blog and look forward to new updates.

Svar

Skriv en kommentar