Hjem REJSER GLÆDELIG JUL FRA AUSTRALIEN

GLÆDELIG JUL FRA AUSTRALIEN

af Frederikke Egel

Jeg håber, at I alle får en fantastisk juledag og juleaften med en masse god mad, forkælelse og i familiens bedste selskab. Jeg skal fejre min jul i 32 grader og fuld sol hos familien Mangoes. De er 3 piger her, og de er så søde allesammen. Det bliver en rigtig god dag. I morgen d. 25 hvor det er den officielle juleaften her i Australien, skal vi være hjemme hos The Becketts igen. Der kommer en masse mennesker forbi i løbet af dagen til spisning, waterslide ned ad bakken som ender i dammen, hygge og gavebyt. Det bliver nogle dejlige dage. 🙂 I morges var vi på stranden og bade lidt. Her er nogle billeder derfra + lidt billeder af dagens outfit. :)GLÆDELIG JUL OG RIGTIG GOD DAG!! 🙂 <3

You may also like

2 kommentarer

Zachary 30. november -0001 - 0:00

Many many quilaty points there.

Svar
Tine Skov Kvam 30. november -0001 - 0:00

Så mange fine bilder. Dette må da motivere mange ungdommer til å dra ut og oppleve verden. Et minne for livet.
Ønsker deg en god jul og et festlig nytt år.

Svar

Skriv en kommentar