Hjem REJSER QUEENSTOWN, NEW ZEALAND

QUEENSTOWN, NEW ZEALAND

af Frederikke Egel

Jeg ankom i morges med flyet til lufthavnen i Queenstown, hvor jeg blev hentet af Melanie og Jannie. Derefter kørte vi til vores Hostel Deco Backpackers, som er et kanon fedt hostel med den smukke udsigt, som I ser på billederne nedenfor. Derefter kørte vi en tur op af kysten til noget, der hedder Glenorchy ca. en times kørsel nord for Queenstown inkl. stop på vejen. Det var en rigtig smuk tur, selvom vejret har været lidt overskyet og blæsende i dag. Senere skal vi ud og spise og fejre Valentines Dag, når jeg nu ikke kan være hjemme hos min dejlige kæreste, og så skal vi ellers lade op til i morgen, hvor den for Jannies vedkommende står på SkyDive, mens jeg skal have en tur ud med Nevis Swing. 😀 Det bliver crazy! Vi glæder os.

Disse tre billeder er fra udsigten fra haven (billedet under dette) på vores Hostel. 

Denne tur har vi kørt i dag. 

You may also like

Skriv en kommentar