SOMMERFERIE I SPANIEN - Frederikke Egel
REJSER

SOMMERFERIE I SPANIEN

Ja, så kom I også lige en tur med familien Egel på ferie. Skønt, ikk? På disse billeder er vi i Spanien, tæt på Malaga, og turen går heldigvis dertil igen i år! I kan tro, jeg glæder mig. Wonder why? Det var det mest fantastiske hus, vi boede i med den mest fantastiske udsigt, lækreste store pool, private gartnere, værelser, beliggenhed, og jamen jeg kunne blive ved. Det var en gennemført ferie, og jeg er sikker på, at i år bliver mindst lige så fantastisk. Vi bestilte billetterne forleden, og nu kan sommeren, der er fyldt med arbejde ikke gå hurtigt nok. Det bliver så dejligt. Selvom det blot er små 4 måneder siden, at jeg kom hjem fra den meste livsbekræftende og ubeskrivelige rejse til Australien, så findes der nu ikke noget bedre end ferie til et sommersted med familien. Det skal lige siges, at jeg har aldrig været på skiferie, så jeg kan ikke udtale mig om den slags ferier, men jeg sætter nu ualmindeligt stor pris på sommeren. Og når den ikke kommer til mig, så kommer jeg glædeligt til den!

Hvad er jeres planer for sommeren? 

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.