Hjem PERSONLIGT JAAAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOO!!!!

JAAAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOO!!!!

af Frederikke Egel

IMG_3705

PÅ SKOLEBÆNKEN IGEN? JA SGU! 😀 😀 😀

Lige så dejlig og ubeskrivelig en følelse det var at blive færdig med folkeskolen og afslutte gymnasietiden med 13 års non-stop pinsel, hårdt arbejde, sved og tårer, lige så dejligt er det at tænke på, at jeg nu skal til at læse noget, jeg helt selv har valgt! Et område, jeg finder yderst interessant, fangende og ikke mindst lærerigt og brugbart; et område, jeg ønsker at arbejde, forstå og udvikle mig med; et område hvor dem jeg hver dag begår mig med lige såvel som undervisningen kan lære mig noget; et område hvor jeg kan starte forfra og være mig selv, men stadig arbejde benhårdt; et område der er ukendt, men stadig bekendt; et område jeg ser frem til at udforske!

Jeg skal fra og med september kløves i International Virksomhedskommunikation på højeste plan i 3,5 år. Jeg skal gøre dette på Syddansk Universitet i Slagelse med en masse andre lækre og kloge mennesker (går jeg ud fra) hvor vi skal lære hinanden at kende på godt og ondt, og hvor vi kan udvikle os selv og hinanden. Ih, hvor bliver det godt, og ih hvor lyder jeg alt for nørdet (??!!) lige nu. Jeg glæder mig bare så meget til at starte på noget nyt. Et år med en masse arbejde, en masse oplevelser, afslapning, frihed og kærlighed er ovre (dog og heldigvis er ingen af delene permanent ovre), og nu starter et nyt kapitel — I KØBENHAVN! Bum. Provinspigen smider håndklædet i ringen og overgiver sig. Faaborg vil altid være mit hjem, men nu skal Danmark for alvor sættes på en prøve. Tør I? Jeg tør! Og jeg gør det!

Er der nogle af mine læsere, der skal studere i Slagelse? Eller kender I nogle, der skal? Hvis ikke, hvad skal I så? 🙂

(Hvis I undrer jeg over, hvor jeg er, så kan jeg oplyse, at jeg befinder mig et lille lækkert sted i nærheden af Malaga, Spanien. På ferie. Med afslapning. Og en kold drinks. Og sol. Og pool) Yeup. Jeg har livet! Jeg er HER. Alene. Eller er jeg?

Xx

You may also like

1 kommentar

oberieDrescedty 30. november -0001 - 0:00

behovet for at se:)

Svar

Skriv en kommentar