FUR ON MY ARMS - Frederikke Egel

FUR ON MY ARMS

Billede 1IMG_4620IMG_4624 Billede 3 IMG_4625Jeg har i dag haft fri fra skole, så jeg stod forholdsvis tidligt op (kl. 9) for at få styr på nogle ting, ryddet op, handlet ind og så endte det også med lidt shopping. Ups… I morgen smider jeg et par billeder op af de to ting, jeg har købt mig. Hint: Nike Nike! I aften står den på lektier og hygge med Mark, når han er hjemme fra træning. Det er dejligt at have sin egen lille hule som stille og roligt bliver mere og mere fin. Det bliver endnu bedre, når den er færdig.

Mit tøj består af jeans fra Dr. Denim, t-shirt fra Nelly.com, jakke fra Choies, sneakers fra Reebok og tasken er ny og fra SODA. Jakken har I ikke set før, selvom den egentlig er ret gammel. Nu har jeg endelig fået den i brug, og den er så fed, synes jeg! Den bliver et efterårs hit – de dage for det ikke regner vel at mærke :o)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.