Hjem SKØNHED DIY: L’OREAL FERIA WILD OMBRÉ

DIY: L’OREAL FERIA WILD OMBRÉ

af Frederikke Egel

Som de af jer der følger mig på Instagram og Facebook har set, så har jeg været i gang med et projekt: gør-det-selv hårfarvning. Jeg har aldrig prøvet at gøre det selv før, så nu skulle det være. Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt her op til vinter. Jeg har tilmed filmet det, men jeg er ikke blevet helt færdig med at redigere den, så den kommer først op lidt senere.  Her er i hvert fald lidt billeder af processen og af resultatet.
Fotor01020164623Fotor01020165116Fotor01020165224Fotor0102016298 Jeg synes selv, at det er blevet rigtig fedt og giver mig lidt kant. For min skyld kunne det nu godt have været en anelse lysere, men nu lader vi det lige falde lidt på plads. Jeg er i hvert fald rigtig tilfreds med måden det hele skal gøres på og resultatet. Jeg lod lidt sidde i ca. 35 minutter, da jeg ikke følte, at det var lyst nok. Man må max lade det sidde i 45, så jeg skulle måske have ladet det sidde i lidt ekstra, men det turde jeg ikke. Haha.

Hvad synes I om det? Lad mig endelig høre. 😀

You may also like

3 kommentarer

Josefine Jacobsen 30. november -0001 - 0:00

Jeg synes det ser rigtig fint ud, men jeg vil give dig ret i, at det godt kunne være blevet lysere, så kontrasten var blevet større og givet dig mere kant.

Syntes du det var nemt nok at gøre i forhold til, at du aldrig har prøvet det før?

josefinejacobsen.dk

Svar
Sara Busch-Petersen 30. november -0001 - 0:00

Hej Frederikke.
Rigtig flot resultat, det må jeg sige. Jeg er vild med den meget varme blonde nuance du har fået.
Det lyder som, at det var en første gang “DIY” angående hår favning for dig, derfor synes jeg lige du skal have et par råd på vejen fra en erfaren hjemme farver (5 år, just saying haha).
Håret tager bedre imod farven hvis det ikke er ny vasket, her kan du sagtens vente med at farve håret til det begynder at blive små fedtet (små ad, men ja it is good).
Angående mængden af hårfarve, så kunne du sagtens (af hvad jeg kan se på billederne) have haft mere hårfarve i, bare på med det – det hele!
Det sidste råd, men også en af de aller bedste er at smøger hovedet ind i vaseline, og godt med det. Det gør nemlig, at farven har svært ved at sætte sig fast i huden, og man slipper derfor for hår farvning alle andre steder end håret! Vaselinen skal sidde under hele hår favningen.
Jeg kan dog ikke forstille mig at dette problem er så stort, når man farver sit hår lysere. Dog er det altid et godt råd at have med på vejen.

Held og lykke med hjemme hår favning fremover.
XOXO Sara

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Hej Sara.
Mange tak og tak for fed tilbagemelding! Bum.

For lige at svare lidt på dine tilføjelse, så fedt med tippet om “fedtet” hår – det skal jeg nok give videre! Ang. mængden af hårfarve så var det hele i. Ja, jeg er også selv lidt overrasket over, at der ikke var mere, men det er nok fordi det kun er til den nederste del af håret? I don’t know, men jeg tømte den godt og grundigt. Jeg skulle nok bare have ladet det sidde i lidt længere. Og vaselinen var der ikke lige brug for i denne sammenhæng, men det kunne min frisør helt klart have brugt, da jeg fik det farver mørkt – der var jeg lilla i hele panden i flere dage. Haha, lækkert!

Tak for rigtig gode råd – det er skønt med tilbagemelding og ny viden! :-*

KÆMPE TAKKE-MYS

Svar

Skriv en kommentar