VINTERJAKKEN ER HJEMME

IMG_52917 6Fotor1115144152Dagens outfit består i dag af sko fra Choies, bukser fra Dr. Denim, taske fra et loppemarked, sweatshirt fra Weekday og min nye skønne vinterjakke, der ligeledes er fra Weekday. Jakken er lige mig, og jeg er allerede helt forelsket i den! Jeg fandt den i går, da min veninde Sophie og jeg – traditionen tro – var på strøget og shoppe inden skole. Det er farligt med en veninde, der er lige så tøjglad som en selv! Meeeen havde det ikke været for hende, havde jeg ikke stødt på min nye kropsnære kærlighed! 😉 Jakken er fantastisk varm, stor, bamsede og lang, som jeg er helt tosset med i øjeblikket. Jeg sov over mig i morges, så jeg kom aldrig i skole. Jeg skulle have været i skole kl. 8 i Slagelse – dvs. afsted hjemmefra kl. 6.40 – så jeg har haft en hyggedag herhjemme med lektier og påbegyndelse af eksamensopgave. Og i aften skal jeg se Mark spille håndboldkamp. Skøn fredag! God weekend – vi blogges!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.