ALMOST THE END // POOL PICTURES

P1017278 2 P1017282

Hola, skønne, skønne læsere! Lige en opdatering fra poolen i dag, hvor vi har ligget, siden solens første stråler viste sig. Vi skal have AL den energi, farve og brændte hud, som vi kan, inden hjemturen onsdag. Vi har kun 2 dage tilbage?! :O Hvor blev de 15 dage af? Alt imens 15 dage egentlig føles som lang tid, så er de bare forsvundet, fordi der har været så mange fantastiske ting at lave hernede. NØJ, hvor har det bare været en skøn ferie med en masse dejlige minder, skønne menneske og oplevelser og dejlige, afslappende timer.

I går sad vi oppe og så fodbold på restauranten med resten af hotellet, så vi kom lidt sent i seng. Derudover var vi på den hyggeligste og skønneste tur hele dagen. Vi fandt en 3-i-en-1 tur, så vi var afsted fra 9-17 og fik oplevet HELT vildt mange ting. Jeg glæder mig til at få lavet et rigtig lækkert indlæg til jer med skønne billeder og tilhørende beskrivelse.

Resten af dagen i dag skal bare gå med at sove ved poolen og læse i vores uundværlige bøger, og så skal vi ud og spise igen i aften. Det er så småt ved at være sidste outfit hernede, men I har dog lidt til gode endnu.

Vi blogges ved. :-*

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.