Hjem PERSONLIGT 10 OM MIG

10 OM MIG

af Frederikke Egel

10

Nu tænkte jeg, at det var tid til, at I for alvor fik lært mig lidt at kende. Jeg har fundet 10 “hemmeligheder” til jer, som jeg ikke tror, at ret mange egentlig ved. Der kommer flere og flere læsere til hele tiden, så jeg forsøger så godt som muligt at holde jer nye opdateret på det, de gamle allerede ved lidt om.

1. Jeg har en kronisk bule i panden, fordi jeg faldt ned fra en reol, da jeg var lille. #vildbassen 2. Jeg har svært ved at falde i søvn i et mørkt lokale – selvom min kæreste ligger lige ved siden af mig. 3. Jeg tænker meget over tingene og forsøger at forberede mig på alt i livet. Det kan ofte stresse mig eller give mig dårlig samvittighed, når jeg ikke når det hele. 4. Jeg har en tendens til aldrig at drikke helt ud – jeg efterlader altid bundsjatten fra drinks, vand eller dåser. 5. Jeg kan æde yoghurt i litervis. Mmh. 6. Jeg børster tænder virkelig længe! Og hvis jeg ikke kan huske, hvor jeg er nået til, så starter jeg forfra. Det kan godt tage ret lang tid. 7. Jeg elsker at spare op. Jeg kan næsten få dårlig samvittighed, hvis jeg ikke har fået sparet op en måned, og så sælger jeg mine ting. Lol. 8. Jeg elsker at træne, men jeg har altid en fyldt kalender, så det bliver desværre ofte udskudt. 9. Jeg har to søstre (19 år & 23 år), og vi kunne næsten ikke være mere forskellige. Heldigvis supplerer vi hinanden fantastisk. <3 10. Jeg har en tatovering med vores fødselsdagsdatoer som en evig kærlighedserklæring til dem (jeg er det sorte får som den eneste i familien med tatovering. Ups)

Kendte du til nogle af “hemmelighederne”?

You may also like

Skriv en kommentar