FLORAL KIMONO

IMG_8444 IMG_8447 IMG_8459 PicMonkey Collage IMG_8445 IMG_8469

AFFILIATE: KIMONO: BOOHOO (HER) // RULLEKRAVE: SELECTED FEMME (HER – on sale) // BUKSER: DR. DENIM (SIMILAR) // SKO: NIKE (HER – on sale)

Hej piger. Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer min nye kimono, som jeg havde på i søndags, da jeg skulle se Mark spille håndboldkamp (som de ivørigt vandt. Juhuu!) Den er fra BooHoo.com, og den er så lækker. Den er lavet af et let stof, så den er ikke varm, men til gengæld lige til at smide udover en læderjakken her til sæsonskiftet. Jeg er personligt ret vild med trenden, som I bestemt kommer til at se mere af til efteråret, så jeg har fundet nogle lignende typer, hvis I skal teste dem af selv.

PicMonkey Collage

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.