MUNTHE DRESS TO IMPRESS - Frederikke Egel
MODE

MUNTHE DRESS TO IMPRESS

IMG_7931IMG_7938muntheIMG_7940IMG_7943

IMG_7947

AFFILIATE: KJOLE: MUNTHE sort/grøn // SKO: ZARA (similar) // SOLBRILLER: RAYBAN (HER)

I går stod den på middag med mine skønne bloggertøser, da Boohoo.com havde inviteret til et lille kig på deres nye kollektion. Det kommer der meget mere om! Jeg havde min nye fine kjole fra Munthe på, og jeg synes simpelthen, at den er så fin! Den er elegant og smuk, og så kan den bæres både med sandaler og stilletter. Jeg kan ikke finde den i min farve på nettet, men den er der i sort og army grøn, og jeg er helt vild med den grønne! Jeg var i går oppe og besøge Michael i Munthes showroom, hvor de viser de nye items fra SS15. Det laver jeg et lille indlæg om her en af de næste par dage, så hold øje! I kan få et unikt indblik i de kommende SS15 tendenser som nogle af de første! 🙂

Hvad synes I om outfittet og kjolen? 🙂

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.