Hjem MODE – GREY –

– GREY –

af Frederikke Egel

IMG_8828_2 IMG_8887 IMG_8849_2 IMG_8806_2 PicMonkey Collage IMG_8879_2

AFFILIATE: GANNI JAKKE (HER) // GANNI KJOLE (HER) // A PAIR SKO (SIMILAR) // DECADENT TASKE (SIMILAR)

Jeg ved ikke, om I kan fornemme det både her på bloggen og på Instagram (@frederikkeegel), men min jakke fra Ganni er simpelthen lige røget ind på 1. pladsen i mit modehjerte. Jeg er så glad for den. Pasformen er perfekt, stylen er perfekt, temperaturen er perfekt, og ja den er bare perfekt!
Som jeg skrev i mit indlæg her, så fik jeg shoppet lidt i weekenden, og det hoppede jeg i i går. Ret meget Ganni for pengene, og jeg er fan! Og mine nye sko holdte ud i over 8 timer, så de er hermed godkendt! I går stod den på skole og derefter et hyggeligt event hos Dyrberg Kern, hvor de lancerede deres nye kollektion, og den var bare lækker! De er og har altid været gode til at lave smykker, hvis du spørger mig.

You may also like

1 kommentar

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Den er fuldstændig fantastisk, og den er SÅ varm!

Svar

Skriv en kommentar