Hjem MODE – BIKER –

– BIKER –

af Frederikke Egel

IMG_8933_2 IMG_8922_2 IMG_8954 PicMonkey Collage IMG_8908_2 IMG_8965 IMG_8949_2 IMG_8959

AFFILIATE: J. LINDEBERG JAKKE (SIMILAR) // WON HUNDRED TEE (HER) // VERO MODA BUKSER (SIMILAR) // VAGABOND STØVLER (HER) // DECADENT TASKE (SIMILAR) // RAYBAN SOLBRILLER (HER)

Et meget typisk outfit for mig hvor det sporty er mixet med det rå og rene. Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv, men stadig være afslappet og rigtig godt tilpas. Jeg er mere til jeans, løse bukser med en tee til, end jeg er til nederdel eller kjole, som dagens outfit fra i går. Det er dog rart at veksle lidt mellem det fine, det elegante og det rå, så I slipper nok ikke helt for at se mig i kjole eller nederdel igen. Og så er der selvfølgelig nogle outfit, der er mere passende i situationer end andre.

I går bød dagen på 2 lækre events. Jeg mødtes tidligt med Sandra for at skyde dagens outfitbilleder, drikke en kop kaffe og gå en tur i morgensolen for derefter at tage til Tea Party hos Perchs The. Det kommer der mere om! Derefter tog jeg op på Impression PRs kontor for at læse lektier, indtil jeg skulle til åbning af PRDs nydesignede showroom. Hvilket er blevet SÅ fint! Derefter mødtes jeg med Mark inde i byen, og så tog vi med min lillesøster og hendes kæreste i biffen for at se Fasandræberne. Jeg holdte mig godt nok for øjnene og ørene mange gange. Haha. Pivefis! Alt i alt en helt perfekt dag, hvis du spørger mig. Dem må der gerne være mange flere af!

You may also like

Skriv en kommentar