Hjem MODE DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER

af Frederikke Egel

Sandheden er, kære venner, at selvom jeg ser skide godt ud på alle mine outfitbilleder, mit hår altid sidder perfekt og mit tøj er så inspirerende, at det kunne gøre sig på forsiden af Vogue, så forekommer det altså af og til, at jeg får taget noget lidt mere uheldige billeder som nedenstående. Det har simpelthen noget at gøre med, at fotografen ikke kan finde ud af at tage ordentlige billeder. Så simpelt er det! Men det er jo ikke alle, der har råd til at betale en professionel til at tage ens billeder, så nogle gange må man jo nøjes.

P1010110“Vent lige, jeg skal lige… Nej okay. Tak for et godt billede, Sandra.”

IMG_8334“Jeg skal lige … have … håret … om på den her side” Mens Sophie bare skyder 20 billeder som disse. Well, billeder in action skulle vidst være ret populære. Nå, ikke denne action? 

IMG_8542Når man har fået taget billeder med håret nede i kraven og skal se, om det ser bedre ude, når det er oppe. Det gjorde det ikke.

P1010033Håret om på den anden side igen. Der fungerer vidst ikke for mig. 

P1010813Sandra snakker og snakker, men jeg er så koncentret, at jeg ikke høre efter. En gang imellem bliver jeg dog lige nysgerrig og er nødt til at spørge “hvad???” I shouldn’t do that…

P1010682Mig: “Jeg har en dårlig hårdag”. Chris: “Nej, du ser skide godt ud.” Mig der tænker: “Naaah, I know I don’t, men du er sød.”

IMG_6888Mor: “Frederikke se ordentlig ud. Skal du ikke have kasketten af?” Mig: “HEEEEEEEEJ, HEEEEEEEJ”

IMG_8032“Bliver de gode? Må jeg lige se?” Så kan jeg lige få kløet mig alle de steder, der trænger nemlig. 

P1018697“Du skal ikke tage billeder, hvis der er for mange i baggrunden”, står jeg og siger og ødelægger billedet, mens der er sådan ca. ingen mennesker i baggrunden. Super.

IMG_8693“Synes I ogå her lugter?”

P1010810Bla, bla, bla, bla.” Sandra der sagde et eller andet igen. 

IMG_8230“Hvorfor kigger folk så underligt? Jeg har kun stået her i 10 minutter.” 

Sandheden er, kære venner, at vi, som konstant er foran kameraet og skal imponere og sælge os selv, også er almindelige mennesker, der kan få taget dårlige billeder, have dårlige dage og er meget kræsne. Det er ikke engang fotografens skyld. Er I klar over, hvor mange billeder, der bliver skudt af, når man “bare lige hurtigt skal have tage dagens“? MANGE! Og nogle gange sker det, at man er mindre koncentreret, og så kommer man til at snakke eller tænke på alt muligt andet, imens man får skudt billeder. Eller så er man måske ikke lige så engageret som fotografen, fordi fotografen enten selv er blogger og ved, hvor vigtige dagens outfitbilleder er, eller fordi fotografen får skæld ud, hvis billederne er dårlige, selvom det intet har med fotografen at gøre. Hvor uretfærdigt er det ikke lige? Undskyld familie, undskyld venner og undskyld skat! Til gengæld så ved man, at man er sikret en god griner hver gang, og det sker i hvert fald ofte for mig, at jeg sidder og griner for mig selv, når jeg sorterer i mine billeder. Det er så slemt, at jeg – som I kan se – har dedikeret et indlæg til det. Normalt skal jeg jo kun udvælge de få allerbedste, der kan holde jer i den overbevisning, at vi bloggere er umenneskelige og altid ser godt ud. Lykkes det? Eller har jeg lige committed social suicide med disse billeder? Det tror jeg nok.

#peaceoutfrahendedenaltidlækre

PS: vil I se flere fail billeder og grine af mig, så kig her.
PPS: tryk på billederne for at komme til outfittet, hvor de sorterede billeder er.

You may also like

2 kommentarer

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Haha ja præcis. De er uundgåelige, men næsten de bedste. Jeg tror, jeg vil indføre det som et søndags tillæg: “Ugens bommerter”

Svar
Caroline Vang 30. november -0001 - 0:00

Hahahhahaha! Kunne fylde en gigantisk hardisk med billeder som disse <3

Svar

Skriv en kommentar