Hjem PERSONLIGT JEG ELSKER …

JEG ELSKER …

af Frederikke Egel

Untitled1. at vågne af mig selv og have tid til morgenmad, morgen TV og blogging. Jeg sætter gerne uret 15 min før tiden for at nå dette. 2. ikke at have make-up på. Som i ingenting! I mange dage. 3. at være bedre end alle andre til alt. Det sker bare sjældent. 4. når jeg er færdig med ugens lektier og afleveringer om mandagen. 5. at spare op. 6. at vide, at jeg en dag skal være rig og bygge mit eget hus sammen med Mark. 7. at vide, at jeg snart skal hjem til mine forældre. 8. at rydde op i mit tøjskab og sælge ud, så jeg med god samvittighed kan købe nyt. 9. at have mange planer i løbet af ugen som involverer dejlige mennesker. Denne uge bliver rigtig god. 10. at være en inspiration eller motivation for andre – uanset området. 11. bland selv slik. Og chips. Og chokolade. Og stærk lakrids.

You may also like

2 kommentarer

Sidse 30. november -0001 - 0:00

Og jeg kan temmelig godt lide din frakke. Hvor er den fra?

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Den er fra Wood Wood. Jeg overvejer at sælge, hvis rette pris kommer. Du kan skrive til f_bkce@hotmail.com, hvis du er interesseret.

Svar

Skriv en kommentar