DENIM ON DENIM - Frederikke Egel

DENIM ON DENIM

IMG_8668 IMG_8664 P1010110 PicMonkey Collage P1010053 IMG_8676 P1010115AFFILIATE: JAKKE: ASOS (SIMILAR) // SKJORTE: DR. DENIM (SIMILAR) // BUKSER: MONKI (SIMILAR – on sale) // SKO: JEFFREY CAMPBELL (HER) // TASKE: MOSS COPENHAGEN (SIMILAR)

Et friskt outfit fra i går, hvor jeg efter uni mødtes med Amalie og Sandra. Vi skulle til et hyggeligt event, der bød på burgere, som blandt andet var “designet” af vores seje bloggerkollegaer Marie og Lasse. MUMS! En lækker måde lige at få et afbræk fra de uendeligt mange lektier, jeg har hængende over hovedet i øjeblikket! Nøj, hvor trækker uni tænder ud lige nu. Phew. Godt jeg kan søge til bloggen, når jeg trænger til et pusterum. Tak fordi I er med mig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.