Hjem MODE NÅR GRIMME TING BLIVER FEDE

NÅR GRIMME TING BLIVER FEDE

af Frederikke Egel

IMG_9367_2 IMG_9393_2 PicMonkey Collage IMG_9392_2 IMG_9379_2 IMG_9405AFFILIATE: ACNE SWEAT (HER) // ASOS CULOTTES (HER) // ASOS SOKKER (HER) // REEBOK SNEAKES (SIMILAR) // SMYKS ØRERINGE (SIMILAR) // THE BODY SHOP NEGLELAK (HER)

Jeg troede aldrig, at jeg skulle se mig selv i disse tudegrimme bukser, men nu har jeg altså haft dem på et par gange alligevel, og jeg må indrømme, at jeg er gået hen og blevet lidt glad for det look, som de giver et outfit. I dette tilfælde er jeg hoppet i et lidt mere sporty outfit med Acnes lækre sweatshirt, men her var det trods alt lidt pænere i blazer og det hele.

Jeg havde dette outfit på, da jeg var til Sarenza event i onsdags. Vi blev præsenteret for en masse af den kommende sæsons styles. Mine favoritter smed jeg et billede af på Instagram, hvis I følger med derinde. Find mig på @frederikkeegel.

You may also like

Skriv en kommentar