BLOGGERLIV OUTFIT - Frederikke Egel
MODE

BLOGGERLIV OUTFIT

IMG_0163 IMG_0125 IMG_0178 IMG_0296 PicMonkey Collage IMG_0152 IMG_0280 IMG_0199AFFILIATE: STINE GOYA JAKKE (SIMILAR) // ASOS RULLEKRAVE (HER) // GINA TRICOT BUKSER (SIMILAR) // ALDO SHOES (SIMILAR)

Det fulde outfit fra i fredags, da Amalie og jeg skød dagens outfit til Bloggerliv. Jeg elsker min Stine Goya jakke mixet med rå læderbukser og ankelstøvler. Jeg overvejede, om jeg skulle hoppe i et par sneakers for at gøre det mere sporty og casual, men det blev til mine elskede sko fra Aldo. Rullekraven fra Asos er røget lige på toplisten over favoritbluser. Den er SÅ lækker og blød, og så har jeg bare en svaghed for de populære turtle necks.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.