MORGENKÅBE OG BREDE BUKSER - Frederikke Egel

MORGENKÅBE OG BREDE BUKSER

IMG_9934_2 Untitled IMG_9955 IMG_9945_2
2Untitled

AFFILIATE: GANNI JAKKE (HER) // NELLY STRIK (HER) // ASOS BUKSER (HER) // REEBOK SNEAKERS (HER)

Så er den her igen, min elskede Ganni jakke. Det er og bliver af mine bedste køb i år, hvis du spørger mig. Den er simpelthen så lækker, blød og varm. Og flot! Og så kan den både fungere som wrap og som loose coat alt efter ens humør og outfit.

Dette outfit havde jeg på i fredags, da den stod på skole alt for tidligt. Godt nok er kl. 8 ret almindelig mødetid, men når man har 1,5 times transport, er det altså lidt for tidligt. Derfor har komfortabelt og bekvemt tøj også en høj prioritet, når man skal så tidligt op og så langt i tog – derfor hoppede jeg i mine nye bukser med vidde i benene. Og i hvid. Jeg er blevet lidt fan af den farve igen. Ikke at jeg havde glemt den, men jeg er bare så klodset, at det sjældent er en god idé at hoppe i. Men det er ligemeget. Jeg køber bare noget nyt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.