TV2 LORRY OUTFIT // BARE BEN - Frederikke Egel
MODE

TV2 LORRY OUTFIT // BARE BEN

IMG_9608_2 Untitled IMG_9662 IMG_9624_2 IMG_9689_2 IMG_9622_2AFFILIATE: ASOS PELS (SIMILAR) // MYMYNT T-SHIRT (SIMILAR) // MYMYNT NEDERDEL (SIMILAR) // ASOS RULLEKRAVE (HER) // JUSTFAB STØVLER (SIMILAR) // DECADENT TASKE (SIMILAR) // CARRÉ SMYKKER (HER)

Nok er det koldt af og til, men det skal altså ikke stoppe mig fra at vise mine brune stænger frem … Okay. De er overhovedet ikke brune, men fremme er de. Da jeg var i TV2 Lorry forleden, var jeg hoppet i dette fine sæt fra Mymynt. Mymynt er et dansk upcoming mærke som har fine, elegante og stilrene items, og det er et mærke, der falder lige i min smag! Jeg satte mine stølver fra Justfab til, og så følte jeg ikke for, at det lille stykke bar hud, der var tilbage, skulle pakkes ind i strømpebukser, så derfor drog jeg afsted således. Grundet spænding og nervøsitet blev det bestemt heller ikke noget problem at holde varmen hele dagen! Det var en skøn dag, som jeg sluttede af med outfitbilleder og en tår at drikke med Christina.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.