WET LOOK

IMG_03421 IMG_0360 IMG_0343 IMG_0349 IMG_0359 IMG_0353

AFFILIATE: ACNE TØRKLÆDE (HER/SIMILAR) // H&M BLAZER (SIMILAR) // ASOS RULLEKRAVE (HER) // GENBRUGS BÆLTE (SIMILAR) // MANGO BUKSER (SIMILAR) // ASOS LOAFERS (HER)

Nu da jeg ikke havde vasket hår i ca. 5 dage (mmh lækkert!) tænkte jeg, at det var en god anledning til at afprøve Olsen-tvillingernes omtalte wet-look. Ej, så slemt var det heller ikke, men mit hår blev da siddende i samme position, da jeg tog elastikken ud. Lol. Jeg har forsøgt at tage enhver frisørs råd om ikke at vaske hår så ofte til mig – og jeg har taget den meget bogstaveligt. Jeg vasker max hår 2 gange om ugen. Du kan læse om mine hårrutiner her og her.

Personligt er jeg ret vild med det outfit, jeg onsdag eftermiddag fik sammensat. Det har et godt mix mellem at være business-agtigt og afslappet. Mine loafers er jeg blevet ret glad for efterhånden, men de gnaver stadig lidt, så vabelplaster står på indkøbslisten nu. Bæltet i taljen giver outfittet lidt mere form, så det ikke bliver så stift og oversize, og det tror jeg gavner mine brede hofter ret godt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.