Hjem MODE JULE-OUTFIT

JULE-OUTFIT

af Frederikke Egel

IMG_9596 IMG_9603

AFFILIATE: MUNTHE KJOLE (HER – on sale) // JETTE RIIS STØVLER (SIMILAR) // CARRÉ SMYKKER (HER)

Glædelig baghjul og velkommen tilbage til bloggen til mig! Jeg var slet ikke på bloggen for at tjekke i går, efter jeg udgav mit indlæg om nytårsfortsæt. Det er helt underligt ikke at være online konstant og tjekket, om I kigger med, om der er nogen, der kommentere, men det skete i går, og det var egentlig nok meget tiltrængt. Jeg elsker at blogge, men den her lille baby tager virkelig meget tid at klargøre, pusle med og være stolt over, når man er lidt perfektionist, som jeg. I går tog jeg fra Fyn til København for at holde julefrokost hos Marks familie, og det var så hyggeligt og skønt! Men nu er jeg tilbage, og her kan I set mit outfit fra juleaften. Vi startede dagen med at være i kirke, og så hyggede vi ellers bare og havde en fantastisk aften – I skal nok få alle mine gaver at se, når jeg har fået dem samlet, men det er ikke dem alle, jeg har kunne få med min hjem fra Fyn. De kommer dog! Der var mange. Havde I en god dag?

You may also like

Skriv en kommentar