Hjem BLOGGING & KARRIERE MODEL FOR ORGANIC NATURE

MODEL FOR ORGANIC NATURE

af Frederikke Egel

Skærmbillede 2014-12-23 kl. 14.27.20 Skærmbillede 2014-12-23 kl. 14.27.33

Kan I kende nogen på billederne ovenfor? Hihi, det kan jeg. Mark og jeg har nemlig leget modeller for en dag, da vi tilbage i sommers var med til at teste og tage billeder til et nyt protein pulver, der er kommet på markedet; Organic Nature. Jeg ville give lige en skud ud til både billederne og pulveret, da jeg synes, at det er ret sejt, og så er Organic Nature et økologiske og virkelig velsmagende proteinpulver, der rammer bredt på markedet. De har pulver til sport- og fitnessudøvere, til børn, til ældre, til diabetikere og som kosttilskud til folk, der gerne vil slanke sig lidt, og jeg kan virkelig anbefale det indenfor Sport & Fitness og Sund & Slank.

Dette er ikke et sponsorert indlæg, men en ærlig anbefaling, da jeg ikke ville udtale mig om noget, som jeg ikke kan stå inde for – det kan jeg her, da Mark og jeg selv har testet det i et par måneder, og det virkelig virker. Jeg startet 2015 ud med en livsstilsændring, og dette er en god måde at skyde det i gang på. Har I hørt om dem før?

You may also like

Skriv en kommentar