FEDORA 'N FUR - Frederikke Egel

FEDORA ‘N FUR

IMG_8940 PicMonkey Collage SAM_0026 IMG_8943 IMG_8946

PHOTO BY: SIMONE TAJMER

AFFILIATE: WEEKDAY JAKKE (SIMILAR) // FIVEUNITS JEANS (HER) // JEFFREY CAMPBELL SKO (SIMILAR – on sale) // DECADENT TASKE // RIVER ISLAND HAT (HER)

Så kom der endelig outfit på bloggen igen – dét har jeg savnet! Hvad siger I? Jeg er blevet rigtig glad for at smide en hat på hovedet i øjeblikket. Måske I har opdaget det på Instagram (@frederikkeegel), og det var ingen undtagelse, da jeg skulle til julehygge på ImpressionPR kontoret med en masse andre dejlige bloggerpiger i sidste uge. Det var en skøn dag med et lille break fra eksamensskrivning. Jeg afleverer min synopsis på fredag, og så har jeg “juleferie”/læseferie til d. 5., hvor min første eksamen er. Jeg glæder mig rigtig meget til, at januar er slut!

PS: Har I husket at deltage i adventskonkurrencen? Den er skøn!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.