TÆT PÅ ET SÆT - Frederikke Egel
MODE

TÆT PÅ ET SÆT

IMG_9995 IMG_0002 IMG_9998 IMG_0021 IMG_0009 IMG_0013 IMG_0020 IMG_0012

AFFILIATE: NELLY JAKKE (HER) // B. YOUNG BLAZER (SIMILAR) // NEWYORKER TOP (SIMILAR) // SAINT TROPEZ BUKSER (SIMILAR) // ALDO SKO (SIMILAR) // PROENZA SCHOULER TASKE (HER) // GLITTER SOLBRILLER (SIMILAR) // PERNILLE CORYDON RINGE (HER) // CARRÉ ØRERINGE (HER)

Nu har jeg længe været på udkig efter en masse suit, men jeg har endnu ikke fundet det helt rigtige. Dog er jeg kommet rigtig tæt på med dette sæt, som jeg var så heldig at få fingrene i hos PR bureauet MildhPress. Jeg havde det på i søndags, da Mark og jeg var til den hyggeligste barnedåb. Ih, hvor bliver man bare varm om hjertet, når ens venner får de smukkeste børn!

I dag står den på en masse arrangementer i forbindelse med modeugen – det er skønt med en kalder, der er fyldt med hyggelige ting! Og bare rolig, I bliver ikke snydt for outfits, for jeg har heldigvis været en masse sammen med andre bloggere, der har kunne hjælpe med at skyde billeder. I mellemtiden kan I dog følge med på Instagram, hvor jeg meget aktivt poster billeder af ugens events @frederikkeegel. Er nogle af jer med til modeugen?

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.