FAVORIT FRA BIRGITTE HERSKIND - Frederikke Egel
MODE

FAVORIT FRA BIRGITTE HERSKIND

IMG_9219 IMG_9237 IMG_9251 copy PicMon2key Collage IMG_9262 1PicMonkey Collage

AFFILIATE: BIRGITTE HERSKIND BLUSE (HER) // BIRGITTE HERSKIND BUKSER (HER) // ISABEL MARANT SNEAKERS (HER) // CHANEL TASKE // PERNILLE CORYDON SMYKKER (HER) // CARRÉ SMYKKER (HER) // JANE KØNIG HALSKÆDE (HER)

Ej, hvor kan I tro, jeg har glædet mig til at vise jer dette outfit fra Berlin i mit nye sæt fra Birgitte Herskind. Det er et af mine absolut favoritte outfits i øjeblikket, da jeg kan smide et par sneakers til og gøre det afslappet som her, eller jeg kan smide et par heels til og gøre det festlig og pænt. Der er så mange fine detaljer ved sættet, så jeg har prøvet af få billeder af lidt af det hele. Derudover er jeg sikker på, at jeg kan bruge både bukserne og blusen hver for sig til en masse forskellige anledninger. Jeg tror, at jeg har haft det på 4-5 gange allerede, så man må sige, at Birgitte og jeg møder hinanden et ret godt sted stilmæssigt. I slipper selvfølgelig for outfitbilleder med det hver gang, jeg har det på, men det bliver nok ikke sidste gang, at det fremgår her på bloggen. Jeg har tilføjet en masse af mine dejlige smykker for, at det ikke blev alt for sporty. Hvad synes I om det? 

Læs også

2 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.