JUMPSUIT LOVE // MUNTHE - Frederikke Egel
MODE

JUMPSUIT LOVE // MUNTHE

IMG_9565_2IMG_9574PicMonkey CollageIMG_9566_2IMG_9585IMG_9583IMG_9572_2
AFFILIATE: MUNTHE BUKSEDRAGT (SIMILAR) // JUSTFAB SKO (HER) // MELANGE DE LUXE PELSJAKKE // CHANEL TASKE // PERNILLE CORYDON SMYKKER (HER) // CARRÉ SMYKKER (HER) // JANE KØNIG SMYKKER (HER)

Voila! 1 styks fin Frede, der skal (eller skulle) ud og spise middag med sin familie. Mine dejlige forældre var i weekend taget turen over til os piger. Mest for at hygge med os, men også for at hjælpe lidt til i vores lejligheder. Som I måske så på min SnapChat, så har vi malet lejligheden, slebet vores borde ned, malet dem samt vendt lejlighedsindretningen i stuen om. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer det færdige resultat, men vi venter stadig på lidt møbler, så der går altså lidt tid endnu. Der kommer dog jævnlig lidt sneak peeks på Snap og Insta; @frederikkeegel.

Ovenstående outfit havde jeg som sagt på, da vi skulle ud og spise. Jeg hoppede i min nye buksedragt fra Munthe. Jeg har desværre ikke kunne finde den online, men jeg er sikker på, at den er at finde i butikken. Jeg synes virkelig, at den er fin og dejlig at have på. Jeg stylede den med mine nye stilletter fra JustFab for at gøre det lidt mere fint. De er virkelig gode at have på taget prisen i betragtning! Mark syntes, at jeg så meget fin og elegant ud. For a change. Haha.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.