PHOTOSHOOT

11131026_10153192472162667_1153819830_o

PHOTO BY: SIGNE MØRKEBJERG SJØSTRØM. MODELS: ASHKAN BUKAN & FREDERIKKE EGEL 

Yay!! Endelig kan jeg vise jer resultatet fra det shoot, jeg var til i onsdags. Fyren på billedet er Ashkan Bukan, som jeg kender igennem flere år, da vi kommer fra samme by på Fyn. Vi har dog ikke haft kontakt længe, men da han skrev og spurgte, om jeg var frisk på at skyde et par billeder til hans portefølje, sagde jeg selvfølgelig ja. Hvem kan sige nej til at få skudt lidt lækre billeder, når man alligevel laver det til daglig? Ikke mig! Det var den skønne fotograf Signe Mørkebjerg Sjøstrøm, der stod for at skyde billederne, og hun er bare kanon at arbejde sammen med. Jeg har kun leget model få gange før i mit liv (læs bl.a. her), så jeg er ret grøn på det område, men jeg synes, at billedet er blevet skide lækkert! Min lyse hudtone og milde look passer rigtig godt til det mørke og dystre look, som Ashkan byder på. Jeg er vild med det! Det var en hyggelig formiddag. Hvad synes I?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.