STREETSTYLE OUTFIT - Frederikke Egel
MODE

STREETSTYLE OUTFIT

DSC_3947 PicMonkey Collage IMG_3125.JPG IMG_3127-0.JPG DSC_3958 IMG_3124.JPG DSC_3977

PHOTO BY: EMMA MATELL

AFFILIATE: GINA TRICOT LÆDERJAKKE (SIMILAR) // WON HUNDRED TEE (HER) // GINA TRICOT LÆDERBUKSER (SIMILAR) // JUSTFAB SKO (HER) // CHANEL TASKE (SIMILAR) // ARMANI SOLBRILLER (SIMILAR) // PERNILLE CORYDON SMYKKER (HER) // CARRÈ SMYKKER (HER)

Læder på læder med lædersko på. Det var, hvad jeg kørte på en af ugens varmeste dage i sidste uge; et gennemført læder-look. Det var virkelig dumt. Men det så virkelig godt ud, hvis jeg selv skal sige det. Det så så godt (og måske malplaceret) ud, at Emma Matell spottede mig til sin nye streetstyle hjemmeside, som I så i mit tidligere indlæg. Ret fedt! Hvad synes I om looket?

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.