THE LITTLE DETAILS 2.0 - Frederikke Egel
MODE

THE LITTLE DETAILS 2.0

IMG_6865 IMG_6890 IMG_6896 Untitled-1 IMG_6869 IMG_6897 IMG_6930 IMG_6915

PHOTO BY: NATULIA

AFFILIATE: ASOS HÅRBÅND (HER) | ASOS SKJORTE (HER) | ZARA SHORTS (SIMILAR) | VANS (HER) | SOKKER (HER/HER) | ASOS BH (HER) | CHANEL TASKE | KAREN SIMONSEN SOLBRILLER | CARRÉ SMYKKER (HER) | PERNILLE CORYDON SMYKKER (HER)

Et outfit med lidt nye detaljer som I nok ikke er helt vant til at se på mig – det gælder både hårbånd og sokker med blonder. Hårbånd har jeg nu haft på et par gange, men det er ikke altid, at jeg lige får taget billeder af alting – desværre. Jeg synes dog, at det ser super godt ud og giver outfittet en anden kant. Derudover er det også en nem løsning til en dårlig hårdag, som jeg havde. Haha. Jeg har fundet en masse lækre hårbånd til jer i dette indlæg til sølle 60kr.

Jeg var hoppet i dette outfit i fredags, da jeg mødtes med søde Natalie inde i byen til en tår at drikke i solen – det var super hyggeligt og skønt med vejret! Nu sidder jeg og kigger lidt lektier inden min skriftlige eksamen på torsdag. Hvad laver I?

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.