FRINGE, FEDORA & RALPH | PREVIEW - Frederikke Egel
MODE

FRINGE, FEDORA & RALPH | PREVIEW

 photo IMG_6975-Recovered_zpss4zv3zhr.jpg
 photo IMG_6978-Recovered_zpsv6kfv1e3.jpg

AFFILIATE: ASOS FEDORA (HER) | RALPH LAUREN SKJORTE (HER – on sale) | NEW YORKER NEDERDEL (SIMILAR – on sale) | JUSTFAB SKO (SIMILAR) | PROENZA SCHOULER TASKE (HER)

I går var jeg ude og skyde nogle billeder med min søde bloggerveninde Sofie, og her får I en lille smagsprøve. Vi afprøvede et par forskellige locations, inden vi fandt dette, som jeg synes passer ret godt til det rå festival look, jeg var inspireret af. Jeg ved forresten ikke, om I kan spotte jakken, der ligger ved siden af, men I skal holde øje med Instagram (@frederikkeegel), for der kommer nemlig en konkurrence med jakken inden længe. Den er råfed!

I dag skal jeg mødes og skyde billeder og hygge med Amalie efter 100 år. Dét bliver hyggeligt.

PS: Jeg har forresten sat skoen, jeg har på på billederne, til salg på min TicTail sammen med en masse andet. Tjek det lige ud her.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.