COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT - Frederikke Egel
MODE

COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT

Untitled-2

Hermed mit første look fra Fashionweek. Jeg var hoppet i min efterhånden ikke så nye kjole for første gang, da det lovede lækkert vejr, hvorfor jeg også slog min militærjakke om livet for at pifte looket lidt op og ikke svede for meget. Haha. Jeg blev faktisk også stoppet og fik skudt Streetstyle billeder, så sig lige til, hvis I opdager mig derude. 😉 Ugen startede for mit vedkommende onsdag morgen med brunch hos Modström og derefter Hilfiger, hvorefter Sandra og jeg tog hjem til hende for at ordne nogle praktisk ting – mere om dem senere – og så tog vi til Lala Berlin show og ud og spise med Tina. Torsdag morgen stod den på et yoga event med Casall, som var ualmindeligt lækkert og virkelig godt tænkt midt i sådan en travl uge! Torsdag tog jeg ikke til andet, da jeg trængte til en slapper derhjemme, men i dag står den på et show her kl. 10.30, et par andre shows, og så er der fest på Tolboden i aften.

Læs også

2 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.