OUTFIT + HVOR ER JEG? - Frederikke Egel
MODE

OUTFIT + HVOR ER JEG?

Untitled-1
AFFILIATE: ASOS HAT (HER) | MAGASIN TEE (HER) | GINA TRICOT LÆDERJAKKE | NELLY SHORTS (HER) | TOGA PULLA SKO | PROENZA SHOULER TASKE | HVISK SMYKKER (HER)

Godmorgen min søde. Hermed et outfit fra i fredags, hvor jeg mødtes med Sandra inde i byen til en hurtig frokost, besøg hos et PR-bureau og outfit-shoot. Jeg må nok indrømme, at min optimisme for vejret nogle gange løber lidt af med mig. Jeg “lever” efter, at man skal gå i shorts fra maj til og med september, men det var nu en anelse køligt i shorts, når det både skulle regne og blæse. MEN under alle omstændinger så er jeg virkelig glad for disse shorts, som jeg også omtalte i dette indlæg.

Nå, men som I nok husker, så var Mark og jeg til bryllup i lørdags. Det ender jo selvfølelig med at blive en sen fornøjelse, så på 3 timers søvn skal vi begge op og afsted. På nuværende tidspunkt befinder jeg mig i Århus, da jeg er ovre og besøge min ældste og bedste barndomsveninde Sofie. Måske I har luret den på snappen @frederikkeegel. Sofie bor her med sin kæreste, og vi har ikke set hinanden i 100 år. Det er SÅ svært at finde tiden – åbenbart -, og det er alt for dårligt, så jeg er så lykkelig for, at det er lykkes! Vi har en fest, når vi er sammen, og hun er en af de mennesker, jeg virkelig kan være mig selv sammen med! Den type er sjælden, så jeg er heldig!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.