SKATER DRESS X BLUE - Frederikke Egel
MODE

SKATER DRESS X BLUE

1Untitled-1AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Hermed dagens outfit i en af de efterhånden meget omtalte kjoler. Men den fortjener dælme også al opmærksomheden, for den er godt nok lækker, og så sidder den bare mums. Den er i øvrigt sat ultimativt meget ned i rød, blå og sort lige her. Jeg vil også lige slå et slag for at I tjekker dette indæg ud, hvor alle items også er på udsalg, hvis det skulle være noget. I må efterhånde vide, at jeg er lidt af en tilbuds/udsalgs haj, så jeg køber sjældent noget uden en rabatkode eller udsalg på det. Det føles bare bedre at få mere for pengene. 😉 Og nu vi er ved køb, så tjek da lige min TicTail ud her. Nu vil jeg hygge mig med min kæreste.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.