SKATER DRESS X BLUE

1Untitled-1AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Hermed dagens outfit i en af de efterhånden meget omtalte kjoler. Men den fortjener dælme også al opmærksomheden, for den er godt nok lækker, og så sidder den bare mums. Den er i øvrigt sat ultimativt meget ned i rød, blå og sort lige her. Jeg vil også lige slå et slag for at I tjekker dette indæg ud, hvor alle items også er på udsalg, hvis det skulle være noget. I må efterhånde vide, at jeg er lidt af en tilbuds/udsalgs haj, så jeg køber sjældent noget uden en rabatkode eller udsalg på det. Det føles bare bedre at få mere for pengene. 😉 Og nu vi er ved køb, så tjek da lige min TicTail ud her. Nu vil jeg hygge mig med min kæreste.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.