VINDER AF REJSEGAVEKORT TIL KILROY - Frederikke Egel
REJSER SAMARBEJDER

VINDER AF REJSEGAVEKORT TIL KILROY

Untitled-1

Hej bloggen. Så blev det tid til at offentliggøre vinderen af rejsegavekortet på 5000kr til Kilroy. Vinderen kan ses her. Stort tillykke! Hvis I ikke vandt, men stadigvæk vil/skal ud og rejse, så står Kilroy klar til at svare på jeres spørgsmål, rådgive jer om rejser, rejsemuligheder og rejsedestinationer samt hjælpe jer godt afsted, hvis I skulle have brug for det. I kan læse meget mere om Kilroy her, og så vil jeg bare slå et slag for, at I alle tager jer tid til at nyde livet og gøre de ting, I brænder for og drømmer om. Hvis I vil rejse, så rejs. Hvis I vil flytte, så flyt. Hvis I vil læse i udlandet, så læs i udlandet. Intet holder jer tilbage, og det er fantastiske minder at have med i rygsækken. Stort tillykke! Og tusind tak til jer andre for jeres deltagelse. I er så nice og bare rolig – der er flere konkurrencer på vej til jer.

Sponsoreret af Kilroy

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.