VINDER AF REJSEGAVEKORT TIL KILROY

Untitled-1

Hej bloggen. Så blev det tid til at offentliggøre vinderen af rejsegavekortet på 5000kr til Kilroy. Vinderen kan ses her. Stort tillykke! Hvis I ikke vandt, men stadigvæk vil/skal ud og rejse, så står Kilroy klar til at svare på jeres spørgsmål, rådgive jer om rejser, rejsemuligheder og rejsedestinationer samt hjælpe jer godt afsted, hvis I skulle have brug for det. I kan læse meget mere om Kilroy her, og så vil jeg bare slå et slag for, at I alle tager jer tid til at nyde livet og gøre de ting, I brænder for og drømmer om. Hvis I vil rejse, så rejs. Hvis I vil flytte, så flyt. Hvis I vil læse i udlandet, så læs i udlandet. Intet holder jer tilbage, og det er fantastiske minder at have med i rygsækken. Stort tillykke! Og tusind tak til jer andre for jeres deltagelse. I er så nice og bare rolig – der er flere konkurrencer på vej til jer.

Sponsoreret af Kilroy

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.