DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #8 - Frederikke Egel
MODE

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #8

DSC07865

WTF? 

IMG_9217

Hvorfor er der ikke nogen der siger til mig, at jeg skal trække maven ind? No carbs for me. 

IMG_9241

“Bliver billederne gode?” Nej..

IMG_9529

“Jeg skal lige sætte tøjet ordentligt, inden du skyder..” Eller noget.

IMG_9893Når jeg bliver lidt genert på åben gade. 

IMG_0125

Bodybuilder siger du? Lad mig posere lidt for dig. 

IMG_0398

Hår-i-munden-stillingen. Den er meget populær.

IMG_0399

Jeg tror, at jeg er irriteret over solen? Men i dag fortryder jeg det..

Glamour, siger I? Sgu ikke her. I hvert fald ikke hvis man kigger alle de billeder igennem, som bliver tager til outfitshoot. Her ser I endnu et indlæg med billeder, der ikke helt er endt, som jeg godt kunne tænke mig. Hvis I til gengæld klikker på billederne, kommer I hen til indlægget, hvor billeder er redigeret og nøje udvalgt. Det er de nødt til – som I nok kan se. 😉

I kan se flere indlæg med failbilleder her, her og her.


Glamour, you say? Well, not here. At least not if you take a look at all of the pictures from an outfitshoot. Haha. If you press on the photos you will get to the post with the edited and carefully chosen pictures. That’s a must as you’ve probably noticed. 😉 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.